1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS:Shift 2 - problem przez błąd w nagrywaniu ?[IMGBURN]: I/O Error

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wassyl, Kwiecień 14, 2011.

  1. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    • Witam wszystkich, mam pewien problem z grą Shift 2. Nagrałem obraz na Verbatinach w IMGBurnie -doszło do 100 %- wysuneło na sekundkę płytę, schowało ją i zawsze trzeba po tym czekać pare minut aż kolejny pasek dojdzie do 100 %, gdzieś czytałem że to jakaś weryfikacja czegoś, ale to nie ważne. Podczas tej weryfikacji wyskoczył nasz ukochany błąd [IMGBURN]: I/O Error http://xboxforum.pl/iso-f10/blad-pr...-o-error-info-pierwszy-post-wa%AFne-5955.html
      Co najważniejsze stało mi się tak samo z Grą Homefront. Z tą różnicą że w Hoemfronta normalnie gram a w Shift 2 gra się zacina na 1 ładowaniu toru, czyli nawet 1 misji nie moge odpalić. Tu prosze o odpowiedź na pare pytań.
      Czym jest ta "weryfikacja"
      Czy błąd podczas niej może powodowac problemy ? Czy jest konieczna ?
      Co teraz mam zrobić ? Ściągnąć nowego Shifta ? A może zgrać obraz z płytki na kompa i spróbować jeszcze raz ?
      Mam mega ochotę na Shifta ale kasy za bardzo też nie mam na kolejne płyty ;( Prosze was o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz nie ma nic wspolnego z nagrywaniem
     
  4. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Spróbuj zgrać grę na dysk konsoli może się uda i pomoże :) oraz czy podczas wypalania buforowanie było ciągle na 100% może coś na moment przycięło kompa/program i płyta źle się nagrała, ja już tak kilka razy miałem i jak wypalam płyty to wszystko wyłączam i odchodzę od kompa :)
     
  5. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Ja tak samo, wylaczam monitor i na kompie nic nie robie :)
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    prawdobnie moze slabej jakosci plyta?
     
  7. bambosh22

    bambosh22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hhahah Jeżeli dla ciebie Verbatim do słaba jakość płyty to Pozdro^^

    Ja tak miałem właśnie z Crysisem 2, Homefront itp Jak wrzuciłem to samo do nagrania w Clone CD to mi nagrał normalnie i nic nie było gry chodzą super teraz
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak sa to podroby to napewno. ja zeby nagrac gre musze uzywac maxellow albo verbatim taki urok nagrywarek:)
     
  9. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Normalnie doszło do 100%, potem dopiero był błąd, a z tym dyskiem, mam xboxa arcade ale mam możliwość podpiąć dysk zew. 250gb na usb, moge przez niego odpalać gry ?
     
  10. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz mieć JTaga żeby grać w gry z dysku.
     
  11. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz jakiś poradnik czy coś jak to robić ?
     
  12. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wogóle co to jest JTag ?:D
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    napewno ??? :)
     
  14. Wassyl

    Wassyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to może mi ktoś powiodzieć jak mam nagrać gre na dysk przenośny, co mam zrobić zeby grać przez usb ?:D
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    podlaczyc skonfigurowac zgrac
     
Wczytywanie...

Poleć forum