1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS: SHIFT 2 problem!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Lucky Luke, Marzec 27, 2011.

  1. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Elo
    Ja mam problem bo zagrałem trochę wszystko ok ale jak chce zagrać jeden z pierwszych wyścigów Monza to mi się ładuje i ładuje i.... nic- cały czas ładowanie. Gra pobrała i wypakowała się bez błędów crc. Płytę nagrałem drugi raz z prędkością 2,4x na verbatimkach i to samo. Co może być powodem. Dodam że już wiele gier nagrałem i problemu nie było.
    Ps. Inne też się nie chcą wczytać. Gra się nie zacina po prostu wczytywanie i kropeczki lecą ....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    z dysku czy z plyty grasz?
     
  4. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    z płyty dysku nie mam. Ale pena mogę dać jako dysk 16GB.
     
  5. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja wybrałem Audi S3 i na niektórych trasach nie słychać pisku opon w zakrętach.

    Dokładnie w Tour-du-Monde na trasie Tokyo.
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Spoko. A wyścigi Ci się wczytują?
     
  7. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na razie tak.
     
  8. bioskaner

    bioskaner Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    gra niekiedy się zawiesza, jak np. przejedziemy wyścig i chcemy powtórzyć przejazd. gram z hdd LT+
     
  9. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    mi tam wszystko dobrze smiga
     
  10. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to chyba nie ten dział ??!!
    wyzej jest w dziale gry temat POMOC i tam powinny byc tego typu tematy bo sie smietnik robi
     
Wczytywanie...

Poleć forum