1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nfs sie zawiesza (tylko)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marhack, Styczeń 4, 2009.

  1. marhack

    marhack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki problem, kupilem sobie nfs-a prostreet i po kilku planszach gra najzwyczjaniej w swiecie sie zawieszlala, pomyslialam sobie ze moze plyta jest trefna a ze byla plyta uzywana to poszedlem do sklepu i wymienilem ja na nowego nfs-a undercover i co sie okazuje ta gra sie zawiesza nawet szybciej niz ten wczesniejszy, pojechalem do sklepu i wymienilem na inna plyte nfs-a under.. i dalej to samno :confused:
    pragne jednak zaznaczyc ze nie robi mi sie tak na innych grach,
    przyczyny??
    rozwiazania??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nix2

    Nix2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi też się stosunkowo często wiesza oryginalne, nieporysowany NFS ( carbon) ... gdzieś słyszałem że NFS są po prostu z błędami, niechlujnie napisane i stąd zwiechy...

    pzdr! Nix
     
  4. marhack

    marhack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakos to do mnie nie trafia, tzn firma EA zrobila jakies gowno? nie mozliwe, i czekam na jakies inne wyjasnienia
     
  5. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz dysk? może zainstaluj jak masz
     
  6. marhack

    marhack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam dysku, a poza tym co mam zainstalowac?
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak masz konsolę z dyskiem twardym i nowy dash to całą gre możesz zgrać na dysk i z niego ją uruchamiać. Dowiedziałbyś się czy to wina płyt czy konsoli
     
  8. GRimKO PL

    GRimKO PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    witam mam NFS Carbon kupiony z xbox marketplace, w karierze tak około 28% gry, po jednym wyscigu wyskakuje filmik i wiesza sie. Miał ktoś może taki problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum