1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS:THE RUN jak nagrać

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TKDIKEJ, Marzec 5, 2012.

  1. TKDIKEJ

    TKDIKEJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WItam. Mam taki problem
    Sćiągłem MW3 i nagrałem przez clonecd taki plik dvd jaki był w środku i chodzi bez problemu.
    A dzisiaj ściągłem NFS: THE RUN i tak samo agrałem i nie chodzi. Wyskakuje "NIEOBSŁUGIWANA PŁYTA''

    Posiadam:
    LT. 3.0
    Najnowszy dashboard
    ABGX360 1.0.6

    Jak nagrać zeby chodziło z płytki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W abgx autofix lvl3 musi topology miec dograne

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. TKDIKEJ

    TKDIKEJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale jak to dograć. Mam normalna nagrywarke w laptopie nie ihas
     
  5. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    topologie dodaje abgx, ustaw poprawnie program i przepuść grę przez niego
     
  6. TKDIKEJ

    TKDIKEJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok ustawiłem tak jak było na furum pokazane. Ale jak wchodze w about programu to tam pisze ze to wersja 1.0.2 a instalowałem 1.0.6
     
  7. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
Wczytywanie...

Poleć forum