1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS The Run Nie działa PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawcio973, Październik 5, 2014.

  1. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Tak jak w temacie, pobrałem NFS The Run LT 2.0 bo innego nie mogłem znaleźć (a xbox ma LT 3.0) przepuściłem go przez ABGX360 i na czerwono się wyświetliło ,,The first 12 sectors of topology data are blank'' pomimo tego wypaliłem i jak włączam grę to pisze nieobsługiwany dysk, zawsze wypalam na verbatimach. Jest jakaś możliwość zrobienia patcha czy czegoś takiego. Zależy mi na tej grze i prosze o szybką pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz jeszcze raz nagrać bo zle po prostu nagrales. Musisz nagrać pod lt. 3.0 a nie pod lt 2.0 bo abgx nie dograł Ci topologii pod lt 3.0
     
  4. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Mi zajeło 2 min znaleść po lt 3.0 gogle nie boli
     
  6. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Ja jedynie znalazłem na chomiku 85 partów po 100mb
     
  7. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    nie o tej stronie mówie obcojęzyczna strona
     
  8. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    To jak możesz to podaj link,b o ja nie mogę jakoś znaleźć :(
     
  9. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    wysłany link na priv
     
  10. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Dzięki, jak pobiore to nie trzeba już przepuszczać przez abgx'a tylko odrazu wypalać?
     
  11. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po co pobierasz jak mozesz ten obraz gry pod lt 3.0 przygotować. Przepuść ten obraz przez abgx aby dogralo topologie i nagrywaj. Nie wiem po co nowa wstawkę pobierać
     
  12. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Już z 4x przepuszczałem i za każdym razem to samo sie wyświetla :(
     
  13. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
  14. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj lepiej screen z abgx. I czy masz ustawionego go na autofix level3
     
  15. dawcio973

    dawcio973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Autofix jest na level 3, jak tutaj można dodać screena tak wogóle?
     
Wczytywanie...

Poleć forum