1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NFS:The Run

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez harrymason88, Marzec 13, 2012.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam z dwa miechy temu pobrałem gierce niby w PL lecz nigdzie niema opcji zmiany jezyka PL jest tylko przy np.cisnij szybko x,a,b,y na poczatku gry gdy uciekam ze zgniatarki lub Menu wtedy sa slowa polskie reszta czyli dialogi sa po angielsku,mial ktos podobny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    The Run-a niema po polsku . Są tylko Napisy PL a to już różnica ;)
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    sorki ale zle sie wyraziłem:)chodzilo mi o napisy w dialogach sa po angielsku a menu i to co pisalem wczesniej zeby sie uwolnic ze zgniatarki jest po polsku wiec dla mnie to b.dziwne?
     
  5. Kacper Nowak

    Kacper Nowak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Też mam problem. Na samym początku licencja, intro po polski, "naciśnij start" po polsku, naciskam i nagle wszystko po angielsku. Widziałem, na forach że pare osób też ma taki problem, ale nikt nie uzyskał odpowiedzi. :?
     
  6. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    też tak miałem. "Naciśnij START" i pozniej po ang wszystko. Ale gre przeszedłem po angielsku i problemów nie było. Angielski nie jest taki trudny i da sie zrozumieć o czym gadają ;p
     

Poleć forum