1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs Underground 2 problem, scinki...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adamor, Styczeń 23, 2010.

  1. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.:DD
    Mam problem z NFS Underground 2 na PC. Gdy włączam grę przez kilka sekund jest czarny ekran i dalej wszystko gra.Włączam karierę. Jade na jakiś wyścig i kliak enter by w nim wziąść udział. Klikam i na pare sekund znowu się zaścina. W końcu nagle się odcina i pokazuje się ten filmik z tymi tam samochodami i paniami co pokazują start i znowu to samo pare sekund scinka i odcinka.Jest tak wszędzie w sklepach, garażu i po wyścigu.Nawet gdy kliknę Esc też kilka sekund ciach i odcinka.
    Pomocy!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    nowe stery, przeinstaluj gre ..
     
  4. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Nic nie dało.Zaistalowałem stery i nic. Jeszcze jakieś pomysły?
     
  5. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Masz oryginał? Tam powinieneś mieć biblioteki dll i dajrekta odpowiedniego.
     
  6. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    A może to być wina save'ów? Bo po przeinstalowaniu systemu zostały mi save'wy.
     
  7. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    up,help!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum