1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs underground nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Azor, Sierpień 1, 2013.

  1. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam tak jak w temacie nie działa wrzuciłem na dysk konsoli. Dysk jest nie oryginalny. Plik rzuciłem tam gdzie wszystkie gry i po włączeniu wywala mnie do oryginalnego dasha i pisze że muszę mieć oryginalny Dysk. Co na to poradzicie ?

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 osoba to lubi.
  4. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Na usb.

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To nic nie zrobisz. Trzeba mieć wewnętrzny HDD (nie musi być oryginał w przypadku JTAG/RGH :)). Nawet wystarczy 20GB jakikolwiek 2,5cala. Wgrywasz emulator i jazda.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Azor

    Azor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ok dzięki: )

    Bo mam slimke 4GB to ta pamięć się wlicza jako wewnętrzna ?? Działało by to tak ??

    Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie wew też odpada

    btw

    Edytuj posty
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niestety, nie. Trzeba mieć HDD wewnętrzny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum