1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nfs

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kylex, Grudzień 27, 2010.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam polską wersję nfs-a co potwierdza abgx ale po urochomieniu gra jest w ingliszu. Jak włączyć polskie napisy? Ktoś wie może?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. raziel_mbk

    raziel_mbk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprawdź w ustawieniach gry.
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie widze w ustawieniach gry żadnej zmiany języka, da się włączyć napisy, są w języku angielskim
     
  5. raziel_mbk

    raziel_mbk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A z kąd masz tego nfsa ? ze sklepu czy od jakiegos kumpla kupiles czy tam z allegro
     
  6. CocaColaZERO

    CocaColaZERO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm . Któś inny wcześniej miał ten problem . Weź sprawdz w innych językach bo możę być coś podmienione . Jak nie to nie wiem .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    abgx potwierdza ci jednynie dashboard language . bnie jezyk gry
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wejdz w ustawienia konsoli i ustaw jezyk polski i region na Polske
     
  9. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ustaw sobie region polski i język polski.

    // Kolega wyżej napisał to samo nie czytasz? Czy chcesz w durny sposób nabijać posty dla mnie to jedno SPAM a za spam jest WARN!

    #jakubkameleon
     
  10. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam region polski i język polski w ustawieniach konsoli
     
  11. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba po prostu wersja jest angielska tylko uploader oszukał
     
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Uploader oszukał, bo pewnie zobaczył, że jest Polish na liście w dashboard languages w abgx360, tam jest tylko język achievementów.
     
  13. kubbaasss

    kubbaasss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie masz wersje angielską. Sam miałem często taką sytuację. Szczególnie jak ściągałem gry zaraz po premierze
     

Poleć forum