1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nfs

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hyhu, Wrzesień 4, 2012.

  1. hyhu

    hyhu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam all wypaliłem płytke nfs run pl i po płozeniu do xboxa wyskakuje bład płytke widzi na głównym ekranie płytka pobrałem przerobiona w abgx w kometarzach pisało ze działa 100% nie była to moja 1 płytka nagrana nagrałem takie gry jak darksider 1 i 2 i działaja pytki jakie uzywam to verbatim 8.5 .aha sam zrobiłem skana w abgx i wyskoczyło cos takiego ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

    Prosze o pomoc.

    cos mało widoczny obraze wiec zrobiłem jeszcze raz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakie masz LT?
     
  4. hyhu

    hyhu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mysle ze najnowszy bo konsola przerobiona tydzien teamu nie wiem jak to sie sprawdze jak wiesz to zobacze napisze

    aha dirt 3 ten sam problem mam
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ngrywane czym? IHAS czy zwykła nagrywarka?
     
  6. hyhu

    hyhu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tą nagrywarką nie nagrasz Dirta bo on ma zabezpieczenie CIV. Poczytaj dział ISO---> Artykuły.
    Tam są poradniki jak nagrywać.
     

Poleć forum