1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NHL_12_XBOX360-iCON

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez krzysiek468, Wrzesień 6, 2011.

  1. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Gra jest w sieci. Podobno nie ma żadnego XGD3. Czy to prawda? Jeżeli tak to na LT+ 1.91 będzie można ją spokojnie odpalić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 2nd LT

    2nd LT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    tak nie ma żadnego nowego zabezpieczeni!!
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm wypalilem gre mam przerobke lt + , podczas proby odpalenie wyskakuje aktualizacja , i nie wiem czy ja wykonac poniewaz doczytalem sie na necie ze niektorzy po aktualizacji utracili przerobke i trzeba serwisowac ponownie . wie ktos cos na ten temat??
     
  6. W13siek

    W13siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gra pewnie wymaga dasha 1399, który kasuje przeróbkę, z LT+ 1.9 chyba już nie. Ja miałem to samo z Bodycount, wyskoczyła aktualizacja, potwierdziłem i po uruchomieniu pojawił się błąd ale 20min później z LT+ 1.91 spokojnie przeszło dalej.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszyscy oprócz ciebie?
     
  8. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm a jak sprawdzic jakie mam lt+ , wspomne ze konsola byla przerabiana w marcu tego roku
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to na pewno nie LT 1.91. Ona pojawiła się później, bodajże w lipcu. I nie ma mozliwości sprawdzenia swojej przeróbki. Jedynie możesz zapytać tego, co przerabiał
     
  10. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha dzieki , czyli lepiej zachowac ostroznosc i nie aktualizowac jak narazie ?? czyli pozostaje nowa przerobka konosli jesli dobrze rozumiem ?? a wiesz moze czy fifa 12 tez wyjdzie z takimi zabezpieczeniami/./??
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Najprawdopodobniej wszystkie nowe gry bedą już w XGD3. A nawet jeśli nie, to na pewno z nową aktualizacją dasha. Więc czy tak czy siak nowy flash cię nie ominie. Czekaj cierpliwie, bo wkrótce wyjdzie nowy flash LT 2.0
     
  12. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzieki za wyjasnienie .No to czekamy na 2.0 :/ ehh zawsze tworza jakies problemy
     
  13. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A te flashe wychodza co kilka miesiecy nowe .. A kazdy flash to dodatkowa kasa za flashowanie ..
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    czas się chyba samemu nauczyć bo ceny takiego flasha od 50zl-200zl i tak co miech dawać to nie każdego stać:(
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale beda coraz nowsze gierki z xgd3 ktore beda wymagaly kolejnych i kolejnych przerobek a to wszystko kosztuje. Gdzie mozna sie dowiedziec jak samodzielnie flashowac naped ?
     
  17. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Niewiarygodne, ale tutaj na forum
    temat dotyczy gry NHL 12, a nie przerabiania

    !opeael2
    Przecież nikt tu nie stwierdził że gra ma xgd3
     
  18. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Rozwalają mnie niektóre komentarze. Już nie raz o tym wspominałem, zresztą nie tylko ja. Jak wam nie pasuje przerabiać konsoli co jakiś czas, bo wam szkoda pieniędzy, to kupujcie sobie oryginały i nie będzie problemu.
     
  19. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zastanow sie co mowisz. Kupic orginal to jest 150 zl. Przerobic to jest 50-100. Oplaca sie ? nie
     
  20. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Według twojego toku rozumowania się nie opłaca. Cóż, nie ma się co dziwić że 24% maturzystów nie zdało matury z matematyki.
     
  21. m97

    m97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 1.91 jakim wavem przerobić tą gierkę ??
     

Poleć forum