1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niby jest Live a nieda sie grac

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez hersheys50, Październik 5, 2008.

  1. hersheys50

    hersheys50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otoz mam problem podlaczylem Xboxa do neta przez router. i XBL jest moge sciagac wszystko i takie tam ale jak chce zagrac w GTA 4 online to juz mnie to niemoge, pisze ze niemam polaczenia ze jestem wylogowany z XBl. Jesli chodzi o konto Gold to mam wienc w czym tkwi problem czy trzeba odblokowac jakis port w routerze ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    Być może wpisałeś zły kod do konta Gold albo nie jesteś zalogowany do XBL. Skoro możesz ściągać dema i inne rzeczy to powinieneś też móc grać.
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    A masz odblokowane te porty:
    UDP 88
    UDP 3074
    TCP 3074
     
  5. hersheys50

    hersheys50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    Golda mam napewno, tylko ze niewiem dokladnie jak odblokowac w routerze DI-601 te porty
     
  6. Kerju

    Kerju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    Nie wiem czy to to ale moze...

    Nie pyta cie moze o aktualizacje? I przy wyborze nie wylacza cie z live
    Wylaczyles firewale na komputerze o ile go masz...?
     
  7. Reywind

    Reywind Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    RP
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    Na pewno masz taki model? Nie słyszałem o takim modelu dlinka.

    Jak nie wiesz jak przekierować porty w ruterze to wejdź tu http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm. Kliknij na swój model(lub model z tej samej rodziny), potem klikasz na potem wybierasz do jakiej usługi/programu i robisz to co na rysunkach i gotowe.
     
  8. hersheys50

    hersheys50 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Niby jest Live a nieda sie grac

    Przepraszam bardzo mam D Linka DI 604 moja wina i wielkie dzieki za instrukcje z odblokowaniem portow
     
Wczytywanie...

Poleć forum