1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

niby wszystko ok ale gry xdg3 nie dzialaja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gelman, Styczeń 29, 2012.

  1. gelman

    gelman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, mam wgrane lt 2.0 i dash 13604. przeczytalem juz duzo postow na forum i wywnioskowalem ze ac: revelations powinno dzialac, a jednak nie. jeszcze ani razu mi nie zadzialala wypalona ta gra. raz mi sie udalo wypalic to nawet pokazal sie obrazek gry ale przy uruchamianiu wyskakiwalo "plyta nieobslugiwana".
    Jakies propozycje, bo po dlugim studiowaniu forum nie wiem jak rozwiazac moj problem?
    Moze jakis zly obraz mam? chociaz probowalem juz kilka.
    Dzisiaj nagrywalem bez sprawdzania przez abgx to doszlo normalnie do 100% tylko przy zamykaniu plyty wyskoczyl blad i nacisnalem "continue", ale dalej plyta nie dziala.
    wgrywanie lt 3.0 raczej odpada.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a nagrywasz na verbatimach? mi np skytim nagrany na taniej plycie nie odpala sie wgle
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja nagrywam na maxell za 2,20zl i wszystko dziala jak nalezy..
     
  5. gelman

    gelman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    plyty platinum. okolo 2zl za sztuke.
     
  6. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jeszcze jest mozliwosc ze konsola pobrała cichą aktualizację logując się na live, wtedy żadna xgd3 nie odpali
     
  7. gelman

    gelman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    z rok temu bana dostalem i od tamtej pory nie podlaczalem do live
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    masz cichą jak nic , kopie z ihas ci będą chodzić ewentualnie lt 3.0 ci przed ihasem ratuje
     
  9. gelman

    gelman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tego bana dostalem jak jescze ixtreme 1.5 chyba bylo i od tamtej pory xbox nie widzial neta.
    to bez lt 3.0 nie pogram sobie ?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    xgd3 powino ci śmigać jak nie masz cichej i dash 13xxxx coś złe nagrywasz
     
  11. gelman

    gelman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ostatnie podejscie robie. Sciagnalem obraz, nie przepuszczam przez abgx, layer break-> calculate optimal, i przy wypalaniu w imgburn ->truncate. Jak teraz nie bedzie dzialac to juz nie wiem.
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html według mnie według tego tutka, nie potrzebną zabawe sobie zrobisz z id
     
Wczytywanie...

Poleć forum