1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nick :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soap, Grudzień 10, 2009.

  1. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , mam problem kiedyś podłączałem się do live żeby pograć w gears of war. No i skonczyl mi sie okres testowy , a nick ktory mialem nie podoba mi sie. I jak chce go zmienic to wyskakuje ze musze sie podlaczyc do live. Ale ja nie moge bo nie mam juz tego okresu korzystania z live. Jak moge zmienic ten nick ? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nick na live ?
     
  4. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Znaczy chodzi mi o ta taką nazwę profilu , bo jak chce zmienic to wyskakuje ze musze do live sie zalogowac :( da sie to ominac ?
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zmień profil w konsoli a stary usuń , ja tak zrobiłem . kupiłem używaną konsolę i w ten sposób zmieniałem profil
     
  6. Wolfmaster

    Wolfmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tez mialem z tym problem
     
  7. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale szkoda mi gamerscora mojego ;/
     
  8. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    utwórz nowy profil a potem przełącz
     
  9. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chcę nowego profilu , bo jak juz wyzej pisalem mam 8 tyś . gs i mi ich szkoda.
     
  10. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    ym... była kiedyś taka opcja ze za MSP można było zmienić nick ale teraz to nie jestem w stanie powiedzieć
     
  11. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie moge sie polaczyc do live.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale GOLD Jest tylko do gier online. LIVE ogólnie powinien Ci dzialać

    Zmiana GT działa 800MPS
     
  13. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm czyli mogę się podłączyć normalnie ? Żeby tylko to zmienić. Boje się bo mam przeróbkę...
     
  14. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz przerobioną konsole to pamiętaj o tym że możesz dostać bana.
    najprościej będzie jak przetrzymasz swojego nicka. Przecież co za różnica jak nie jesteś na live.
     
  15. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lubie mieć wszystko estetycznie i w ogóle. Nie podoba mi się to , chcę to zmienić. Chce wejść tam tylko na 5 min i to edytowac :p. Wiec nadal szansa na bana jest?
     
  16. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    szansa zawsze jest , albo że się uda edytować albo wyłapać bana .
     
  17. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A da się jakoś wgrać na konsolkę nowe obrazki , nie chodzi mi o ludka (avatara) tylko o obrazek ?
     
  18. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ale nawet jeśli Ci się skończył okres testowy (1 miesiąc golda) to teraz masz silver i po prostu nie możesz grać przez neta. podłącz się normalnie do live i zmień nick - koszt - 800MSP
     
  19. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok , a da się wgrać ten avatar?
     
  20. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli chodzi ci o ludzika to tak, a jeżeli o obrazek to też.
     
  21. soap

    soap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak wgrać obrazek :p ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum