1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie będzie ixtreme LT?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Respev, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Na IRC:
    Pytanie tylko, czy to prawda...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    pewnie trzeba bedzie placic za klucz. tak jak kiedys. lipa ostatnio z tym xboxem - bany _ brak nowego firmware... moze c4e zastapi jakis inny hacker...
     
  4. Syhiam

    Syhiam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŁDZ
    miejmy nadzieje ze bedzie ten nowy iXtreme bo z tymi banami to troche przegiecie ostatnio bylo... ale jak to mowia nadzieja matka glupich :/
     
  5. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    "@Iriez" należy do teamu z c4e?
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Jakie przegięcie? Kradniesz to teraz płać, a nie jeszcze byś pewnie nazdał M$ za co oni Cię zbanowali?!
     
  7. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Ja czekałem na tego iXtreme'a kurcze, no i pozostanie mi tylko teraz przerobić na 1.6 i to najlepiej przed świętami.
     
  8. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    [​IMG]

    No k*rwa, szczyt egocentryzmu.
    Ciesz, że M$ nie wnosi pozwów w sądzie, z pewnością nie mieli by problemów z lokalizacją konsol.
     
  9. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Tak właśnie lepiej się cieszyć tym ze jest możliwość odpalenia pirata bez konsekwencji od m$ :)
     
  10. @elempl

    @elempl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kupcie sobie osobną konsolę do grania offline i przestancie marudzic wtedy mozecie sobie robic w obrazem co chcecie z wave 10 na 3 przerabiac i grac :)

    a do online raz na jakis czas zainwestowac tą stówkę na oryginał....


    i po kłopocie

    p.s.
    MS zawsze bedzie wiedział że naped jest przerobiony nie da sie zrobic tego tak zeby bylo niewidoczne to jest tylko dobra wola ms ze nie banowali na bierzaco.
     
  11. Mohaa90

    Mohaa90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    294
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Szczecin
    Jak dla mnie mogło już by nie być tego iX LT, dostałem bana jakis czas temu i szczerze jak bym wiedział, że sprawy się tak potoczą to bym kupował oryginalne gry używane za grosze. ;)
     
  12. mati972

    mati972 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mogliby wydać jakieś oświadczenie na twitterze i potwierdzić te plotki lub zdementować bo ostatnio za dużo się ich pojawia
     
  13. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    No i cały team się rozpadł. C4e działa na własną rękę , może spełnia swoje marzenie o mod-chip'ie do napędu. :p Produkcja chipów trochę by potrwała , więc stąd te opóźnienia )
     
  14. davidsindahouse

    davidsindahouse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hamburg/Ulm/Bonn/Cieszyn
    Nawet jeśli wyjdzie ixtreme LT w bliższym czasie to wydaje mi się że Microsoft przy ostatniej konsekwencji co do banów szybko znajdzie odpowiedź, a wtedy będzie znów płacz i zgrzytanie zębów.
     
  15. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jak bedzie LT czy inna przerobka MS bedzie robil wszystko aby utrudnic zycie kozystajacym z niej ludzia. Ja juz zrezygnowalem z oczekiwania i po prostu przerabaim nowe gry na wave 3 i gram i mam gdzies te LT.

    P.S.1 - za co niby ma cie MS sadzic, twoja sprawa co sobie z konsola w domu zrobisz - jak chcesz mozesz uzywac jako podgrzewacz do herbaty. Ukarac moga natomiast za posiadane piratow ale ten zabieg jest kosztowny i nieoplacalny wiec MS nic z tym nie robi ( chyba ze ktos zarabia na sprzedazy piratow to na takich ludzi ewentualnie poluja).

    P.S.2 - Najlepsze wyjscie kupic PS3 dodatkowo do grania na sieci ( przynajmniej niema zadnej absurdalnej oplaty za podlaczenie i korzysatnie z internetu ).
     
  16. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Zrobić w czytniku Double Firmwer, nalutować na oryginalny chip z oryginalnym firmwerem, mod-chip z którego będzie wychodził kabalek przełączający się między chipami.

    Podłączasz się do netu włączasz oryginalny, do czasu kiedy nie stać Cię, nie masz oryginału, wyciągasz kabel od netu i włączasz mod-chipa, wszystko w jednej obudowie, nie potrzeba 2 konsol obok siebie, koszt o wiele mniejszy, a i przycisk możesz zrobić sobie jakiś fajny taki!
     
  17. sebool12

    sebool12 Guest

    hmm jak nic nie wyjdzie do ferii to sprzedaje x-a ;/
     
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Z powodu nie pojawienia sie LT?!

    Na co przejdziesz?!
     
  19. Cichy133

    Cichy133 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Same here. Pewnie bede myslal nad oryginalami, albo zostane nolifem w jakims mmo.
     
  20. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  21. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    wszyscy byli napaleni na nowe ixtreme lt a wreszcie się okazuje,że nie będzie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum