1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie chce mi się uruchomić grid

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez imbir8, Czerwiec 6, 2013.

  1. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam,
    Kupiłem pirata gry grid 2 za 25 zł i gdy wkładam go do napędu gra się nie kręci, nie pojawia się obrazek gry, i piszę "Uruchom grę" gdy to klikam pojawia się czarny ekran na 5 sekund i znowu wchodzi do dasha!
    O co może chodzić? nagrane ihasem. Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Najprawdopodobniej źle nagrane... Albo masz za stary soft w napędzie.
     
  4. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A o co chodzi z tym softem? Co to wogóle jest? to jest to lt 3.0 i 2.0?
     
  5. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    wersja przeróbki. ;)

    masz LT2.0? jeśli tak to powiedziałeś osobie która Ci nagrywała jakie masz LT?
     
  6. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam lt 2.0 to znaczy, że gościu nagrał mi to na lt 3.0?

    Myślałem, że mam lt 2.01 bo parę gier xgd3 nagrywałem dla kumpla pod lt 3.0 i mi działały jak i jemu. Ale chyba jednak nie mam lt 2.01
     
  7. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    najprawdopodobniej tak ;)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    imbir8 - zrób sobie flash'a na LT3.0
     
  9. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    sam nie zrobię? Ile teraz kosztuje zrobienie lt 3.0?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może byś poszukał na forum troszeczkę ??
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jaki masz napęd wogule? możesz sam zrobić lt jak się troche znasz eletronice.
     
Wczytywanie...

Poleć forum