1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie chce się zainstalować DVD1

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez mustangx, Wrzesień 17, 2013.

  1. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    instalacja stanęła na 5205mb i za nic nie ruszy dalej, płytka tak jakby próbuje ruszyć, a nie może.
    nagrane Ihasem przeróbka LT 3.0 płytki verbatim nowe.
    co jest grane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  4. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    nie dostanę za to bana?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  6. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    zrobiłem tak i przeniosłem na dysk wyświetliło się jak włączyłem 2 DVD, że prawdopodobnie dysk z danymi DVD1 jest uszkodzony, więc spróbowałem sformatować cały dysk ale nadal to samo.
    PANOWIE co robić???
     
  7. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Generalnie coś robisz źle. Miałem podobną sytuację - wypaliłem pomyślnie dwie płytki, zgrałem dane DVD1 na pendrive i gra nie chciała się załadować. Nagrywałem po dwa razy i nic. Spróbowałem inne źródło, wgrałem pliki z DVD1 na pena przez Horizon i śmiga aż miło.
    Podczas wrzucania na pendrive przez Horizon dostajesz pozytywny komunikat i masz 4 pliki gry ?
     
  8. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    przenoszę po jednym pliku i przenoszę na dysk bo mam pendrive 4GB jak przenoszę to za każdym razem pozytywny komunikat.

    Tapnięte z es dwójki!
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    4gb to za malo potrzebny ci 16gb dvd1 zajmuje 7,9 gb
     
  10. Milex

    Milex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    022
    Przecież napisał, że wrzuca pojedyńczo i przenosi na dysk...

    DVD2 instaluje Ci się na dysk bez problemów?
     
  11. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    DVD 2 nie instalowalem w ogóle na dysk.
    przy instalacji dvd2 wyskakuje [​IMG]

    a nagrane ihasem
    Tapnięte z es dwójki!
     
  12. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak widać, coś źle nagrane. Może to wina kiepskiego obrazu. DVD2 jest play disciem, więc musisz mieć dobrze nagrane.
     
  13. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Teraz są takie jaja z tym xboxem ..... Mam to samo , ale przy LT 2.0 ... Już mi się odechciało grania
     
Wczytywanie...

Poleć forum