1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie chce wczytać kariery w FIFIE 10 !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Prymus, Lipiec 29, 2010.

  1. Prymus

    Prymus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, któryś raz z kolei xbox360 nie chce wczytać kolejnej kariery w FIFIE 10. Nie wiecie może w czym tkwi problem? Dzieje tak mi się już z 3 karierą i za każdym razem w innym etapie. Mieliście tak ? Proszę o pomoc.


    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bursztyn1964

    Bursztyn1964 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
  4. Prymus

    Prymus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Moze wyczyść pamięć cash??
     
  6. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    może poprostu zapominasz jej zapisać, lub nie masz miejsca na dysku? Mi tam zawsze sie zapisuje
     
  7. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    UP ma rację.Sprawdz czy masz miejsce na dysku.
     
  8. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Z innymi grami nie masz takiego problemu?
     
  9. Prymus

    Prymus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gra mi się dobrze zapisuje tylko w momencie gdy chce wczytać karierę pojawia się problem bo się ścina xbox. A pamięci mam około 90 GB więc nie powinno być problemu. Macie jakieś rady?
     
  10. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Próbowałeś tak jak radzi Torchos - wyczyścić cache? Jeżeli tak to po prostu wina egzemplarza gry, że ścina w momencie wczytywania kariery, skoro próbowałeś na innych profilach.
    Btw - z innymi grami wszystko w porządku jest?
     
  11. Prymus

    Prymus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, z innymi grami jest ok. A jeszcze mi powiedzcie jak wyczyścić cache? Może to i banał ale ja tylko gram na konsoli. Co do tego ścinania to dziwna rzecz, bo raz się zatnie po 5 meczach, a raz po 3 sezonach.
     
  12. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Wchodzisz do zarządzania pamięciami w Ustawieniach i tam juz z górki wszystko na pasku na dole jest napisane :)

    //jest napisane, moja nieuwaga :p czy warta nowego posta, tego nie wiem - w każdym bądź razie błąd poprawiony.
     
  13. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. Prymus

    Prymus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Usunąłem wszystkie save'y, wyczyściłem cache. Zaraz zacznę nową karierę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki Wam.
     
  15. Kamil908

    Kamil908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Radzio-

    Radzio- Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zacznij nową karierę ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum