1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie czyta gier a filmy tak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bikup09, Listopad 16, 2013.

  1. bikup09

    bikup09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Kupiłem napęd ale nie chce czytać gier oryginalnych lecz czyta tylko filmy. Wgrałem klucz z starego napędu i nadal nic wyczyściłem też laser. Napęd ten sam ale tylko ze z 2008 r. a mój stary był z 2009 r.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Mozliwe ze wlasnie cos z kluczem jest niehalo
     
  4. bikup09

    bikup09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale stary napęd był przerobiony z tym kluczem
     
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Sprawdź jeszcze raz czy na pewno dobrze wgrałeś klucz do kupionego napędu...bo to najbardziej sensowne wyjaśnienie twojego problemu.
     
  6. bikup09

    bikup09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem ponownie klucz z trzy razy i dla pewność wyciągnąłem jeszcze raz z starego napędu.
    I nadal to samo pisze tylko uruchom grę a jak wcisną zęby włączyć to wyskakuje ze płyta brudna
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź jaki firmware wgrales do napędu ma być 0251 jeśli dash powyżej 12625(chyba taki to byl) . Daty nie mają znaczenia ewidentnie masz zły fw lub klucz.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum