1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie czyta gier z dysku!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez houte88, Kwiecień 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    witam.Opisze swoj problem mam nadzieje ze ktos bedze w stanie mi pomoc.Otoz jestem nabywca od wczoraj ihasa 324b przerobilem elegancko firmware na Lt max nagralem sobie gre z xgd3 wszystko poszlo tak jak powinno.wkladam gre do napedu instaluje na dysk-bez problemu.odpalam gre i tu pojawia sie powod mojej irytacij.Gry nie czyta z dysku tylko naped caly czas chodzi z plytka.nagralem nastepna gre i to samo o co chodzi?? dodam ze mam lt 3.0 i najnowszego dasha gry nagrywane na verbatimkach z predkoscia 2.4 help!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    To normalne przy grach xgd3, poczekaj chwile i naped sie zatrzyma
     
  4. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    ufff uspokoiles mnie troche...fakt zatrzymuje sie ale na chwile i dalej mieli tak ma byc??
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Przez chwile napęd powinien chodzić, a później się zatrzymać i dalej gra powinna być odczytywana tylko z dysku. Sprawdź sobie, czy problem powtarza się z innymi tytułami. Możesz spróbować wyczyścić pamięć podręczną/sformatować dysk (chociaż to pewnie nic nie da) i później zainstalować jeszcze raz. Nic innego mi do głowy nie przychodzi.
     
  6. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    wlasnie plyta caly czas pracuje.odinstalowalem gierki sformatowalem cashe zainstalowalem i dalej to samo.hmm... nie wiem czy to ma cos do tego ale te same gry wczesniej nagralem zwykla nagrywarka i instalowalem na dysku.gry sie instalowaly normalnie ale pozniej pod czas gry wyskakiwal komunikat o autoryzacij.kupilem ihasa nagralem je od nowa i chodzi wszystko elegancko po za tym wlasnie napedem.moglo to miec jakis wplyw na to???? wczesniejsze tytuly norlamnie smigaja z dysku nie ma z nimi problemu.a probowac szyscic cashe tylko z dysku czy ogolnie ze wszystkich partycij??
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż płytę do napędu, przepuść obraz przez abgx'a i sprawdź czy nie jest ucięty.
     
  9. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    no oczywiscie ze wgralem lt max:) zaraz sparawdze z tym abxem pozniej odpisze ale watpie bo 2 rozne gry tak samo sie zachowuja w napedzie
     
  10. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    sprawdzilem abxem i wszystko ok.a wiec problem nierozwiazany.jutro sprobuje nagrac jeszcze inna gierke zobaczymy
     
  11. houte88

    houte88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    problem rozwiazany.nagralem nowa gre i wszystko smiga tak jak powinno.A wiec niech to bedzie dla was przestroga na przyszlosc nie instalujcie gier nagranych zwykla nagrywarka bo pozniej po wlozeniu tych samych gier nagranych ihasem napęd bedzie sie zachowywal tak jak by to bylo nagrane zwykla nagrywarka i szyszczenie cache nic nie daje!!!:)
     
  12. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    do zamkniecia nie kradnij!!!!!
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28057
    Polubienia:
    3211
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum