1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie czyta gry... :/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jerzolpoznan1, Styczeń 4, 2010.

  1. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    siema... wlasnie nagralem UFC na dvd (hawk - wiem ze gowno) wkladam do x'a i po chili wyskakuje "otworz naped". czemu tak sie dzieje?? gra zostala dobrze nagrana, przez imgburn (skonfigurowany) i spatchowana gra na wave 2 przez 360WavesPatcher. Moj kumpel nagrywal na tych hawk'ach i smigaja.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może ma lepszą nagrywarkę w PC. Nagrywaj na Verbatimach - masz 100% pewność, że zadziała.
     
  4. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    skoro wiesz że nagrałeś na gównianej płycie, to dlaczego sie dziwisz że nie chce działać ? :p nagraj na czymś porządnym i będzie śmigać :)
     
  5. jerzolpoznan1

    jerzolpoznan1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    tylko ze mam pare tych hawkow i nie narzekam...
    a wie ktos moze czy nagrywarka jest dobra do nagrywania geir na x'a:
    lite-on dvdrw lh-20A1S
     
  6. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj nagrać jeszcze raz - może zadziałać.
     
  7. sprinter9613

    sprinter9613 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kruszwica
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Kwestia nagrywarki, a syfna plyta + syfna nagrywarka = "otworz dvd/naped"
    nagrasz na takiej samej plycie tylko ze na lepszej nagrywarce to pojdzie ;).
    P.S. Nagrywarki z 2009 nie maja raczej takich problemow, z reguly to stare kopia plyty.
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja nagrywam na płytach hawk i niema problemów , na mojej konsoli i kumpla no problem na brata czyta kiedy jej się chce , tyle że jemu czyta w ten sposób wszystkie płyty , nagrywarka asus 4ro miesięczna
     
Wczytywanie...

Poleć forum