1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie czyta niektórych gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tamriel, Maj 23, 2013.

  1. Tamriel

    Tamriel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Witam.
    Chciałbym podpiąć się pod temat nie czytania płyt przez napęd X'a. Otóż kolega nagrał mi najnowszego UFC i problem tkwi w tym, że napęd nie rozpoznaję płyty (kod statusu 03-08-00) co jest ciekawym zjawiskiem ze względu, że u niego na konsoli gra odpala normalnie i nie ma problemu. Więc czy ktoś ma pomysł na ten problem? Jak go rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    wnioskuje z opisu pod avatarem , że posiadasz LT 3.0 ? Inne gry działają normalnie?
     
  4. Tamriel

    Tamriel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Tak, np. gry które otrzymałem do kupionej konsoli (piraty) mass effect 2, assasin's creed 2 itp. działają natomiast spróbowałem takich gier jak dead island, czy ufc najnowszy i właśnie pojawia mi się ten błąd.
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Bardzo dziwne. Gdybys mial lt 2.0 byloby to prawdopodobne. I na to bym stawial. Jednak jesli lt 3.0 i dziala u kolegi to dziwne. Powiedz jeszcze czy yra sie odpala? Czarny ekran czy logo konsoli czy jakis blad?
     
  6. Tamriel

    Tamriel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Niektóre gry mają błąd, który wymieniłem wyżej, a niektóre mieli chwilę, potem znów i bach, nie rozpoznano dysku. Zwłaszcza też jest dziwne to, że zflashowałem konsolę tydzień temu. Może być tak, że facet mi ją nie zrobił, tylko powiedział, że flash jest i tyle?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a czasem to wlasnie kolega nie ma lt 2.0?
     
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy kupnie konsoli dostales info ze jest wgrane lt 3.0?jesli tak to zostales zrobiony w bambuko bo gry ktore podales to gry z xgd2 a gry ktore nie odpalaja maja xgd3

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A jaki masz naped? Twoj kolega ma lt 3 lub pod jakiego lt sa te xgd3?
     
  10. Tamriel

    Tamriel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Kolega jak ja miałem lt2 to też miał lt2 i mu gry typu UFC działały normalnie, albo np. dead island, metro 2033 teraz ja mam lt3 i on też i w dalszym ciągu jest tak, że on gra w te gry co mi nie odczytuje, a gdy kupowałem xboxa to lt był 2.
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To xgd3 musisz skan abgx z ustawiem autofix level3 i nagrac. Kopie xgd3 z lt 2 nie dzialaja na lt 3 i na odwrot.
     
  12. Tamriel

    Tamriel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Tylko też jest mały problem. Kompletnie się nie znam na wave'ach itp. jestem zielony jeśli chodzi o wersje gier, na jakim flashu działają. To dla przykładu jeszcze podam, że pożyczyłem od znajomego z pracy Crysis 2 i znajomy mi powiedział, że jak zrobił upgrade na lt3 to crysis mu zadziałał, a dodam, że ja wziąłem jego napęd i zrobiłem upgrade flasha w ten sam dzień. Dlatego też jest moje zdziwienie, dlaczego ich gry u mnie nie działają.
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Xgd 2 dziala na kazdym lt . Xgd 3 na lt3 trzeba abgx 360 skan z ustawieniem autofix level 3 i nagrac. Jak nie wiesx jak odroznic xgd 2od xgd3 to skanuj przed juz. o ile masz te lt3
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum