1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie czyta niektorych gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ChinQuan, Luty 5, 2012.

  1. ChinQuan

    ChinQuan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM!

    Mam przerobionego xboxa360 wczoraj na gralem gre na plytke sprawdzilaem agexbox programem czy jakos tam nagralem cloncd wszystko ok.. wkladam plytke do xboxa a tam czarne tlo a pozniej przelacza sie na logo xboxa i tyle.. co z tym zrobic?? ;/
    Prosze o jakies porad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Po pierwsze pisz po polsku.
    Po drugie podaj coś więcej:
    -jaka przeróbka, dashboard, jaką grę próbowałeś nagrać.
     
  4. ChinQuan

    ChinQuan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem niestety jaka przeróbka i jaki dash ;/ a chciałem włączyć Fighters Uncaged
     
  5. janek_ziebice

    janek_ziebice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie działa...

    Podobny problem. U kolesia który nagrywa mi gry gry Disney advantures i 007 GE działa. u mnie nie działa. On ma LT2.0 a ja Dash 699 i LT3.0... co jest grane?
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    On nie musi skanować gier abgx, ty tak.
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ta gra jest na kinecta, posiadasz go?
    Kiedy konsola była przerabiana?
     
  8. ChinQuan

    ChinQuan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam pojecia kiedy byla przerabiana.. juz ja taka dostalem ale moze z pol roku temu? moze wiecej..
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to masz odpowiedź. Przerób do lt 3.0 i będzie po problemie.
     
  10. janek_ziebice

    janek_ziebice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wszystko kumam z tym skanowaniem przez abgx'a. ale gry nie maja zabezpieczenie xgd2 a nie xgd3

    sorry. maja xgd2 a nie xgd3:)
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizowałeś Dash'a?
     
  12. ChinQuan

    ChinQuan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a sam nie przerobie tego nie? musze oddac komus?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz Liteon'a i nie masz klucza napędu to bez probe się nie obędzie.
     
  14. ChinQuan

    ChinQuan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic jaki naped mam?? wyciagnac? Co jesli mam ten drugi
     
Wczytywanie...

Poleć forum