1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie czyta piratów po wczorajszej aktualizacji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zylet6, Maj 25, 2011.

  1. zylet6

    zylet6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam problem z uruchomieniem piratów po wczorajszej aktualizacji konsoli orginały czyta live działa
    posiadam konsole premium 60 gb 2008-09-19
    czy potej aktualizacji co 1 gb ma byc wiecej miejsca na gry czy trzeba inaczej nagrac płytke????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wgrasz spowrotem przerobke , jesli masz key przed aktualizacja. to masz taka mozliwosc grania na kopi.
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nowa aktualka przywraca oryginalny firmware napedu,czyli odwraca przerobke,ponoc przerzuca key gdzies indziej wiec jak chcesz jeszcze raz ja przerobic to obys mial gdzies zgrany swoj key
     
  5. darki

    darki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jak np nie ma key-a napedu zgranego gdzies to co wtedy ???
     
  6. przoms

    przoms XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na razie kaplica, musisz czekać na nowego Jungle Flashera
     
  7. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ludzie tyle tematów o tym było . po co robicie te aktualizacje! czekajcie na rozwój wydarzeń.
    ps. swoja drogą jetem ciekaw czy ktoś wgrał najnowsza aktualizacje do zbanowanej konsoli.?
     
  8. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A to zaskoczenie czyli jak teraz mam 1.6 x to po aktualizacji będę miał oryginalne oprogramowanie ?

    Edit.b
    Ok wiec jednak tak jest a to ciekawe ale na razie powstrzymam się z nawą aktualizacją.
     
  9. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Własnie tez mam problem poszla aktualizacja nic nie dziala juz sie naczytalem ze usuwa przerobke, wiec mam takie male pytanie, jak mam zgrany klucz, i przerobie jeszcze raz, to czy bebe mogl grac w te nagrane juz gry czy wszystkiie bede musial nagrywac od nowa z AP2
     
  10. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bogdan6120 - aktualizacja przywraca flash w napędach wymienionych w info o aktualizacji :
    Reflashes the DVD drives : PLDS DG-16D4S, PBDS VAD6038 and PLDS DG-16D2S, to a new stock firmware : 0272, 04421C, 02510C
     
  11. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo po wczorajszym piraty nie działają i nie mam key-a napędu czy warto czekać na obejście tego czy wymienić x boxa na przerobionego
     
  12. pawelwlo

    pawelwlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    załóżmy że mam key napędu to ce dalej zrobić aby czytał piraty ?
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Poszukać odpowiedniego poradnika w dziale artykuły.
     
  14. pawelwlo

    pawelwlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mógłbyś podać bo nei widzę
     
  15. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
  16. wysoki7

    wysoki7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak nie mam cd-key'a i dam go do przeróbki teraz, to nie dadzą rady mi go przerobić, żeby chodziły starsze kopie?
     
  17. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie
     
  18. wysoki7

    wysoki7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To co ja mam zrobić ;p? Nie wyobrażam sobie nie grać w fifę :/
     
  19. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Za kilka dni, może tygodni, będzie nowy FW napędów. LT+ 2.0 Lepiej poczekać na owe FW i wtedy przerabiać. A to, że klucz po aktualizacji jest przenoszony w inne miejsce to lipa! Wczoraj gość mi przerabiał, a klucz w tym samym miejscu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum