1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie czyta piratów

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kazio, Listopad 14, 2009.

  1. Kazio

    Kazio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam taki problem. Od niedawna mam przerobioną konsole, jakieś już 3 dni na 1.6. Grałem normalnie w kazda gre, ostatnio wczoraj grałem w CoD MW 2, a jak dzisiaj próbowałem włączyć jakąkolwiek gre, to nie działała. Ciągle było "odczytywanie", i sie nic nie działo. Gry oryginalne, mi działają więc nie wiem co mam robic. Prosze o pomoc!. I prosze nie pisac, nic o rozkręcaniu konsoli żeby cos przeczyścić, bo sie kompletnie na tym nie znam.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skoro się na tym nie znasz to idź do tego co przerabiał Ci konsole i złóż reklamacje ;-)
     
  4. gruchus

    gruchus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedlce
    to na pewno cos z flashem (skoro oryginaly ci smigaja). tak jak kolega wyzej powiedzial, powinnienes zglosic reklamacje do osoby u ktorej przerabiales konsole
     
  5. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Moze zapominasz activate.iso przed kazda gra wlozyc ? .
     
  6. Kazio

    Kazio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kiedy mi nawet activate.iso nie chce działać, wogóle żadna gra nawet te które nie mają wave 4, a jeszcze wczoraj działały. Nawet nagrałem 2 raz activate.iso na nową płyte, i to samo.
     
  7. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    Dziwna ta sprawa ni stąd ni z owąd przerobiona konsola przestaje czytać kopie zapasowe, mój naped ostatnio miał coś podobnego ale płytka nie chciała ruszyc nie pamietam juz co robiłem ale było to związane z tym że odpalałem konsolke przyciskiem od napędu. Spróbuj odpalić konsolke kilka razy otworzyc zamknąc napęd niewiem wątpie żeby to było coś z przeróbką to sie nie dzieje tak o z niczego.
     
  8. Kazio

    Kazio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciągle to robie, ale jakoś nie pomaga :<. Nie wiem, ostatnio gralem w MW 2 na live i zrobilem aktualizacje, może to ma jakiś związek z tym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum