1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie czyta płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kalniak, Czerwiec 16, 2012.

  1. kalniak

    kalniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam Xbox'a 360 Premium (przerobiony) LT3.0 trochę na nim pograłem, jednak ostatnio dostałem FIFE 12 oryginalną, gdy włączyłem wyskoczyło okienko, że muszę zrobić aktualizację, więc takową zrobiłem, wszystko super odpalam grę i gram. Dzień później jak chciałem pograć w COD MW2 nie chce mi go odczytać w napędzie, żadnej pirackiej gry. Teraz mam pytanie, czy ta aktualizacja usunęła mi przeróbke, czy to coś innego? Co mam w tej sytuacji zrobić, proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, aktualizacja usunęła przeróbkę, musisz przerobić jeszcze raz.
    Następnym razem czytaj forum, takich tematów było mnóstwo.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak ci usunelo flasha to nie miałeś 3.0. Jaki komunikat masz po włożeniu płyty?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. kalniak

    kalniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wkładam płyte to chwile się ładuje i jest napis "Odtwórz DVD" włączam i nie idzie.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Miales stary flash i tyle

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. kalniak

    kalniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli już nie ma innej opcji muszę go od nowa przerobić, czy tam zainstalować LT3.0?
     
  8. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Tak musisz przerobić na LT 3.0
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum