1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie czyta płyty

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Stalowka1938, Grudzień 30, 2010.

  1. Stalowka1938

    Stalowka1938 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3Witam ściągnąłem sobie grę Need for Speed Hot Pursuit nagrywałem ją 3 razy 1 razy wyskoczył błąd (płyta omega nagrywana) 2 raz ( wyskoczył na płycie supratec ale to z mojej winy) za 3 razem nagrałem dobrze wkładam do napędu xboxa wszystko ładnie czyta i wyskakuje funkcja Zagraj w Grę z pojawioną ikoną gry no i włączam, wskakuje czarny obraz niby że wczytuje a po chwili wyskakuje błąd że nie można odczytać zawartości płyty. Więc nagrałem ponownie drugą płyte też dobrze i dzieje się to samo. Nagrywałem na płytę supratec (dziadoska jakaś, ale call of duty black ops nagrałem na nią i działa bez zarzutów) a płyte omege zepsuło mi w 50 % nagrywania . Gry pat***e na WAVE 3. Co w tym jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie włączysz gry jeśli:
    a) nie kupisz oryginału
    b) nie wgrasz ixtreme lt+1.1
     
  4. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    c)musisz spachować gre do lt+ lub ściągnąć od razu spachowaną
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ten punkt c trzeba dodać do b):p
     
  6. Stalowka1938

    Stalowka1938 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na samsungu chyba nie za bardzo zrobię ten LT+ 1.1
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No tak to teraz mamy jeszcze d) jeśli napęd nie był oryg w konsoli od początku musisz zmienić na oryginalny napęd ewentualnie za lie-ona benq
     
  8. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeszcze pozostał sposób 3 x update :) Ale pewnie zainstalował aktualizacje
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlatego tego ei napisałem bo tu już update jest:)
     
  10. daniel575

    daniel575 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie to samo się dzieje tylko mam napęd benq
     
  11. jokero

    jokero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ściągnąłem grę Need For Speed : Hot Pursuit z tąd XboxForum.pl - największe Polskie forum o konsolach Xbox i Xbox 360 nagrałem normalnie, wkładam grę do napedu wyskakuje mi czarny ekran, ale później nie dość, że mi się zmieniło całe menu xboxa, tak jakby się zaktualizowała cała konsola i jak włączam grę wyskakuje mi błąd : Nie rozpoznano płyty. Wie ktoś co mogło się stać ? Testowałem przez Abgx360 i wynik mi wyszedł taki : AnyDVD style corruption was not detected. Stealth was verified but game data wasn't.
    Proszę o odpowiedz.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Stary abgx, do tego musisz mieć nową fw napędu ixtreme lt+
     
Wczytywanie...

Poleć forum