1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie czyta plyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez larte11, Październik 22, 2011.

  1. larte11

    larte11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    własnie nagralem plyty z gra burst limit (wave2) na płycie vakoss z predkoscia 2.4x i po wlozeniu do napedu przez chwile odczytuje i wyskakuje otworz naped. Czy to wina napedu czy moze nagrywarki (stara liteona). Dodam jeszcze ze nie dawno kupiłem konsole(wersja z 2006r) i nie wiem jaka mam przerobke moze mam uzyc active iso do tej gry? Orginalne płyty czyta normalnie


    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Vakoss to raczej kiepskie płyty i nie nagrywałbym na nie.
    A w ogóle nagrywałeś już jakieś gry na tą konsolę czy ta jest pierwsza ?
     
  4. larte11

    larte11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To była pierwsza przez okolo 5sek probuje ja czytać i wyswietla otwórz naped
     
  5. SebaC

    SebaC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja podepnę się pod temat żeby nie śmiecić za bardzo na forum. Otóż kupiłem nową konsolę z kinectem i standardowym Adventures - konsola się włącza, można poustawiać wszystkie ****rele ale po włożeniu płyty z grą cisza - żadnych efektów. Można tylko wysunąć tackę i ją wsunąć. Czy to oznacza, że kupiłem zepsutego Xboxa? Był oryginalnie zapakowany itp. itd.
     
  6. czaja135

    czaja135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a mam pytanie trochę z innej beczki ile dałeś kasy za tego xboxa?
    proponuje wgrac lt+ 2.0
     
  8. SebaC

    SebaC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1100zł jeśli ma to jakieś znaczenie ;) Czyli co, rejestrować konsolę i zgłaszać reklamację no nie? Choć chyba najpierw spróbuję załatwić inną płytę i sprawdzę czy ona wystartuje...
     
  9. TOMOS BTM

    TOMOS BTM Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hymmm

    napewno płyta nie ma znaczenie ze gra nie chce odpalic stawiam 100zl ze to wina przeróbki na Lt +1.9 bedą chodzić ci wszystkie gry ktore wyszły do 2011 maj roku poźniej juz LT2.0 .. najlepisz pusc gre przed nagraniem przez dobrze skonfigurowanego abgx360,, ja nagrywam od 3 lat gry i zawsze puszczam je przez abgx360 i oczywiscie program do nagrywania IMGburn ja nagrywam na pretkosci 2x i nigdy nie miałem zadnego problemu.. POZDRO
     
  10. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Konola z 2006 nie ma żadnej gwarancji od M$$ .Za tyle hajsu to ja bym kupił 3 takie xenony
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    autor tematu nic nie wspominał, za ile kupił swoją konsolę. Nie pisał też, że chce ją oddać na gwarancje.

    gra oryginalna, tak?
     
  12. SebaC

    SebaC Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, oryginał, który był w zestawie z konsolą - dodam, że nic (w sensie przeróbek) jeszcze z konsolą nie zrobiłem. Ot kupiłem, podłączyłem i chciałem dzieciom włączyć ;)
     
  13. robsonponte10

    robsonponte10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    nie wiem czy mam zakładać nowy temat ale na razie napisze tutaj- moze pojawia sie jakieś odpowiedzi.

    Nie czyta płyty (Fifa12) nagranej na płytach Verbatim jak w znalezionej tutaj instrukcji predkością 2.4x.
    W abgx wszystko na zielono.

    Próbowałem sposobu z active.iso ale też nie wchodzi gra.
    Active.iso wczytuje az pojawia sie napisy na białym tle ale po wymianie płyty na tę z grą dalej widzi ją jak film wideo.

    Gdzie popełniłem błąd?
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    domyslam się ,że masz lt 1.6 jak ci się ma to włączyć jak napewno nie masz dasha 599/604?
     
  15. robsonponte10

    robsonponte10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem sam czy mam lt 1.6 - konsole razem z gramiu dostałem od brata i wczesniej on sie tym wszystki zajmował :)

    "napewno nie masz dasha 599/604?"

    a co trzeba zrobić żeby mieć, bo z tego co wiem to on line ale tutaj jest kolejny problem bo xbox nie wykrywa mi kabla sieciowego jak go podłącze? jestem kompletnie zielony w tym temacie ?

    czy posiadanie dasha o którym piszesz rozwiąże problem płytek- czy jeszcze gdzieś popełniłem błąd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum