1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Nie da się odczytać dysku" - Fifa 14.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasiekkk, Czerwiec 6, 2014.

  1. Jasiekkk

    Jasiekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Cześć, mam problem z Fifą 14. Gdy włączam konsole xbox 360 i chcę zagrać w Fife 14 wychodzi mi błąd "Nie da się odczytać dysku" i wychodzi mi wskazówka:
    Wyczyść płytę miękką ściereczką, a następnie odpal znowu konsolę, tak robiłem, ale nic nie pomogło. Może wy mi coś doradzicie co mógłbym zrobić wiem, że mogę ją oddać do regeneracji ale może są inne sposoby. Płytę jest lekko porysowana. Fajnie by było znowu sobie pograć ;)

    A i jeszcze jedno pytanie czy w takich większych sklepach typu Media Markt, Saturn, Euro AGD, mógłbym taką płytę zregenerować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gra oryginalna ??
    Pamięć podręczną dysku czyściłeś ??
    Płyta zrysowana ??

    Są firmy zajmujące się regeneracją ...w euro, satrurn czy mm chyba nie bardzo.
     
  4. Jasiekkk

    Jasiekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Płyta jest oryginalna. Miałem ustawiano pionowego xbox'a i go przewróciłem, a była odpalona gra.

    To mam szukać w takich mniejszych sklepach?
     
  5. Hardkooro

    Hardkooro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Prawdopodobnie jest to spowodowane tą uszkodzoną płytą. Sprawdź na innej konsoli, jeżeli masz taką możliwość czy działa. Jeśli nie działa, na allegro wiele jest opcji do regeneracji płyt. Mój kumpel kiedyś skorzystał i wszystko było git więc jct też spróbuj.
    Pozdrawiam :)
     
  6. Jasiekkk

    Jasiekkk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Możliwości takiej nie mam :/

    Spróbuje ją zregenerować tylko nie wiem dokładnie gdzie :/
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie baw się w regenerację, napisz do EA Polska, dostaniesz nowa grę.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No pewnie ze to wina uszkodzonej plyty, jezeli konsola stala pionowo i ja przewrociles gdy w napedzie byla plyta to sie zaloze ze masz na niej wyrysowane kolo przez naped.

    Tylko regeneracja pozostala, a na przyszlosc trzymaj konsole w poziomie i staraj jej sie nie ruszac gdy plyta jest w napedzie ;)
     
  9. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    przerabiełaem ten tamet z assasin 3 po przeczyszczeniu płyty nic nie dało 1 i podsstawowa zasada (NIE RUsZAJ XBOXA GDY JEST WŁĄCZONY)
     
Wczytywanie...

Poleć forum