1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie da się wejść na żaden serwer BO2 LiNK Beta 2

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez Dawid Szczepanek, Grudzień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Siema miał ktoś taki problem może z was? Wszystko ustawione LiNK itd. wybieram sobie pokój 1 wyskakują serwery na liście w grze BO 2 mam TU5 daję Select jakiś serwer konsola myśli i nagle wczytuje i nagle ERROR Unable to join game session :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to samo i nie wiem co jest grane! :(

    Próbowałem już trzy dni się połączyć z jakąkolwiek grą, ale bezskutecznie! U mnie LINK chyba nie pójdzie? Zainstalowałem FSD i wszystko jest ok.
    Porty przeszły, router UPNP, logowanie w jqe360, wszystko tak jak trzeba. Ściągam rożne TU, zaznaczam najnowsze. Wchodzę w gry. Z pada wchodzę w menu System Link i widzę pokoje. Dołączam się do nich, widzę innych graczy. Wszystko wygląda dobrze. Wchodzę w grze w System Link, żeby się połączyć i KLOPS! W większości gier nie widzę żadnych gier do dołączenia się. Jak już CODBOII udało mi się zobaczyć gry do dołączenia się, to przy próbie, wyrzuca mi ERROR z połączeniem. Próbowałem na PL i ENG. Czy ktoś sie mocno i naprawdę połączył i grał przez LINK-a? Ja nie mogę i nie wiem dlaczego. Mam D-Link-a D-524. Dzięki.
     
  4. haossc

    haossc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi tak samo wyskakuje ERROR Unable to join game session ocb???
     
  5. spado33

    spado33 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pytanie

    Witaj haosc mam podobny problem a nawet taki sam moze jakos sobie z tym poradziles i sie pochwalisz :):) daj cyne jak cos
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Panowie ten sam problem, porty przekierowane wszystko pass, TU najnowsze widzi hosty ale daje "Error unable to join game session" może ktoś podpowie co może być nie tak, net - neostrada (8 mb) FSD i Link wszystko ustawione tak jak w poradniku
     
  7. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    zauważyłem, że na to nie ma jakiejś zasady na jedne wchodzi na jedne nie, za to jeśli utworzę serwer sam to pakuje mi do 14 osób nieraz i gramy bez lagów jest kozak ;) i działa nawet splitscreen na multi przez system link polecam :)
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie wiem czy w linku jest od razu ping patch czy nie. Ja miałem taki problem na Kai'u jak nie miałem piing patcha.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum