1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie da się wpisać kodu seryjnego w grze

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pawlllosss, Kwiecień 21, 2010.

  1. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Witam, sprzedałem pewnej osobie grę Titan Quest, na komputer, gra do tej osoby dotarła, ale pisze mi, że ma problem z wpisaniem kodu seryjnego, bo przy wpisywaniu podobno nie działa klawiatura, sprawdzał ją na 3 komputerach, próbował ekranową pisać i odłączyć i podłączyć klawiaturę, ale nie działa. Gra u mnie nie miała problemów z instalacją i była bez rys, macie jakieś porady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Możliwe, że jeden ze znaków mu się myli. np. zamiast 0 może być O
     
  4. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Zapomniałem dopisać, że klawiatura mu wtedy nie reaguje, próbował ekranową klawiaturą
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Na trzech kompach próbował, z tego co mi pisał. Na każdym ma inną klawiaturę.
     
  7. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niech spróbuje wkleić ten serial (Ctrl+V)
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    a ctrl i v gdzie sa jak nie na klawiaturze?
    chociaz niech sprobuje wkleic ale prawym przyciskiem myszy :)
     
  9. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak, ale wiadomo o co chodzi:) Niech spróbuje wkleić, jak cały nie da rady to może pojedyncze ciągi znaków (jeśli są okienka po kilka liter)
     
Wczytywanie...

Poleć forum