1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie da się wypalić płyty IMG BURN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pasi17, Lipiec 14, 2014.

  1. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Dzisiaj zaniosłem konsolę do przerobienia wgrali mi przeróbkę "lt3" coś takiego. Nie znam się na tym. I chciałem sprawdzić czy ta przeróbka działa. Pobrałem sobie Rayman Legends i Dragon Ball Z Budokai HD Collection X360. Wszystko robiłem według poradnika. (http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-7...uch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/#) Podczas wypalania płyty w IMG BURN. Nagrywałem płytę (nagrywało się około 30min), nagrało (nie wiem czy tak miało być, potem płytę wypluło i znowu wciągnęło) I po jakimś czasie wyskoczył błąd: http://images62.fotosik.pl/1171/b6a3cedc3dac3621.jpg i później spróbowałem nagrać Dragon balla ale znowu wyskoczył błąd: http://images63.fotosik.pl/1168/bc61b0322f9934a2.jpg Co to za błąd? Po włożeniu płyty do konsoli wyskakuje "Uruchom grę" i po naciśnięciu wyskakuje: http://images63.fotosik.pl/1168/b30b7e15d33a32fc.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ciężko będzie nagrać najnowse gry tą nagrywarką.
     
  4. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chcesz smażyć gry w 100 % zaopatrz się w Liteona Ihas rewizja b najlepiej.
     
  6. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Dragon Ball działa. Sprawdziłem teraz i normalnie wczytało. Więc może jednak mam dobrą nagrywarkę?
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do XDG2 możliwe że tak , ale do Xdg3 to nie.
     
  8. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    A może ja mam po prostu nie takie płyty? Bo Rayman Legends ma 8,13gb. A płyty mają 7,96gb (Firma Intenso DVD+R) To czym w takim razie jest ten błąd, który wyskoczył? Bo pomimo błędu, Dragon Ball działa. (Może dlatego Rayman nie działa, ponieważ zbyt dużo waży w stosunku do płyty?)
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poszukaj na forum co i jak :) takich tematów jest tutaj kupa.
     
  10. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Jeżeli obsługuje to korzystaj z burnermaxa, jeżeli nie to truncate. Wynika z tego, że błąd wyskakuje podczas weryfikacji. Spróbuj wyłączyć weryfikacje w imgburnie.

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Odinstalowałem nagrywarkę, wgrałem sterowniki na nowo. Wypaliłem płytę bez weryfikacji z burner maxem. Rayman Legends działa ;) Proszę jeszcze nie zamykać tematu. Bo jak to się mówi "nie chwal dnia przed zachodem słońca"

    Przy próbie nagrania GTA 5 poprzez ten poradnik: http://xboxforum.pl/gta-v-261/poprawne-wypalenie-gta-v-na-lt3-0-a-176153/
    W trakcie wypalania w 52% wyskakuje taki błąd: http://images64.fotosik.pl/1171/8bf4f37ec6f921e1.jpg
    Próbowałem z Truncate i z BurnerMax i w tym samym miejscu ten błąd. Co to za błąd?
     
  12. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Też tak miałem to albo masz złe płyty albo twoja nagrywarka nie daje rady z gta V
     
  13. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Jakoś Rayman Legends wyszedł mniej więcej w tym samym czasie co GTA V, a jakoś Raymana mogłem wypalić i działa.
     
  14. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
  15. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie da sie okreslic czy ta nagrywarka bedzie dobra, bo nie widac rewizji. Musisz szukac iHAS 124 rew.B lub rew.E, rew.EU
     
  16. djmysia

    djmysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trójmiasto
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W proline.pl mają teraz edycję WU czyli się nie nadaje.
     
  18. pasi17

    pasi17 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Czyli to co wysłał/a djmysia, to tego mam nie kupować? Skad ja w ogóle mam wiedzieć, która to rewizja? Jak szukam w sklepach typu: komputronik, proline, Euro Rtv Agd to nigdzie nie znalazłem nic o rewizjach.
     
  19. djmysia

    djmysia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Trójmiasto
    Zamów przez neta w Komputroniku i jak będzie inna niż B to po prostu odstąpisz od kupna bo masz takie prawo
     
  20. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak będziesz już nagrywać to polecam płyty platinuma, są połowę tańsze od verbatima, a wszystkie gry które nagrywałem działają bez problemów m.in. gta 5 (nagrywarka LG GSA 4167B).
     
  21. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
Wczytywanie...

Poleć forum