1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie da się zrobić aktualizacji.

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez witexor, Maj 22, 2014.

  1. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Dziś próbowałem zainstalować w xboxie update 16747 i ten jeden niżej ale niestety się nie da. Ciągle wyskakują kody błędu. Przykładowy to: 3f4b-4099-1600-2446-C810-1004

    Obecnie mam dasha 16203 a potrzebuje nowszego do Watch_Dogs.
    Konsola przerobiona RGH + LT 3.0
    Proszę o szybką pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    A wiesz jak sie aktualizuje kernel przy rgh wgl??..podpowiem Ci: inaczej jak na LT...

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zawsze robiłem z Pendrive i działało. Nigdy nie było z tym problemów.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To spróbuj przez xebuild .Tutek znajdziesz na forum :D
     
  6. dziusek665

    dziusek665 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Czy autor posta może dać znać czy metoda podana przez #Jabar zadziałała (pod warunkiem, że z niej skorzystał)? Mam ten sam problem z updatem dashboard'a (identyczny bład) i też chciałem uruchomić Watch Dogs.
     
  7. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak zadziałała :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum