1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie dopala gier ... Pokazuje się tylko logo xbox'a 360 ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam1581, Marzec 9, 2010.

  1. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam pewien problem, kiedy wkładam grę do xbox'a to ... Pokazuje się logo xbox 360 i na tym się zatrzymuje ... Jedyne co mogę zrobić to jak przy filmach pauza itd. Myślę, że to może być wina braku aktualki, ale nie wiem gdzie ściągnę najnowszą ... Oczywiście gry zostały sprawdzone u znajomego, który ma konsole podłączoną do xbox live'a i u niego działają ...

    http://z.about.com/d/xbox/1/0/b/5/xbox360logo1.jpg coś takiego i gdy nacisnę A to pokazuje się pasek na dole ... Play, pauza itd ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie gry masz? Jak nowe to WAWE 4 więc potrzebujesz activate iso
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Napisz jaki masz ixtreme. Jesli 1.5 gry paczuj do wave 2 jesli 1.51 do wave 3 jesli 1.6 do wave 4. Miałem taki sam problem wczoraj i spatchowalem do wave 2 poniewaz mam soft 1.5 o ktrorym nie wiedzialem i gry dzialaja i to wszystkie nawet te nowe;)
     
  5. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spójrz na mój profil ... Ixtreme 1.6 Gry to

    Dragon Age
    Assasin Creed 2
    Bioshock 2
    Avatar

    Gry nagrane poprawnie, znaczy zamówiłem 7 gier z czego 4 nie działają ... A płyty była tak samo nagrywane ... I sprawdzone ...
     
  6. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Dragon Age
    Assasin Creed 2 nagrywalem u siebie na wave 2 i dzialaja bez zarzutu. Spat**** na wave 4 ewentualnie na wave 3 i nagraj najmniejsza predkoscia.
     
  7. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czemu gry działają na innej konsoli ? Właściwie takiej samej, ale z xbox live :p
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Gry są w PAL czy NTSC? napewno jest to wina patchowania niczego innego. Napewno masz inny firmware niz 1.6 i nie dzialaja te gry. Sprobuj na wave 2 :p Nagrywales jakies gry juz? Czy dopiero pierwszy raz nagrywasz? :D
     
  9. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zapwne dlatego że kumpel ma nowszego iXtreme, ty masz 1.6 więc nowe gry musisz pa****wać na wave 3
    mój kumpel miał tak samo
     
  10. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    na 1.6 nie działa Wave 4 więc Jarek882 nie wprowadzaj kolegi w błąd.
     
  11. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Twój kumpel moze miec np. ixtreme 1.61 albo 1.6 ns i dlatego mu chodza.. Tak jak kolega u góry spat**** na wave 3 i 100% powinny chodzic ;)
     
  12. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Pat****esz wszystkie gry na Wave 3 i będzie działać tylko jak z pat****esz 360 Wave Patcherem to nie jedź już obrazu ABGX'em.

    Pozdr.
     
  13. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płytki są spatchowane ... na abgx pisze, że wave 3 ... Płyt nie nagrywałem tylko kupiłem ... A koleś który to nagrywał jest bardzo doświadczony ... Jak kupiłem konsolkę to kupiłem 5gier wszystkie działały prawidłowo ... Później mój znajomy kupił (ten sam ixtrem tylko, ze ma podłączonego xbox live'a ...) i mi nie działały, a mu tak ...

    Edit

    Gry starsze działają prawidłowo, tylko nowsze, nie ...
    Napęd wymieniony niedawno ;]
     
  14. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Jeśli tak to spróbuj nagrac jakas gre spatchowana 360 waves patcher na wave 3 i zobacz czy dziala.
     
  15. Kreecik

    Kreecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    %aroaro20022 w 100% masz rację na 1.6 działa wave 3 :)
     
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc jeśli nie działają gry z wave 3 to pewnie masz 1.5 i potrzebujesz paczować gry do wave 2 . Lub może być też tak że masz 1.61 na którym paczowane gry w ogóle nie odpalą ( tylko przy pomocy activate.iso ) więc ciężko stwierdzić jak nie wiesz na pewno jaki ixtreme masz .
     
  17. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    100000% ixtreme 1.6 ! Ile razy pisać?! Gry spatchowane do wave 3 ...

    ForzaMotorSport
    Ben 10 alien force
    Batman (ten najnowszy)

    Te gry działają ...
     
  18. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może problem leży w dashbordzie?może masz starą wersję i gry dlatego nie działają
     
  19. adam1581

    adam1581 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jerro Gdyby tak każdy czytał posty ze zrozumieniem ... Zadałem pytanie czy to może być wina aktualki ...

    "Myślę, że to może być wina braku aktualki, ale nie wiem gdzie ściągnę najnowszą ..."

    A tak w ogóle gdzie mogę ściągnąć najnowszą?
     
  20. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  21. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    iX 1.6= Wave 1,2,3 i ani kroku wyzej :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum