1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie dzial multiplayer w Battlefied Bad Company 2 :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubaa13, Październik 3, 2014.

  1. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pobralem dzis Battlefield Bad Company 2. Pogralem trochę na singlu i wszedłem w zakladke rozgrywki wieloosobowe. Nacisnąłem szybka gra a później dołącz do gry. Nie zaleznie na jakim trybie wyskakuje komunkiat "nie znaleziono żadnych gier, sprobuj ponownie."
    Dodam ze nie pobieraly mi sir zadne aktualizacje ani nawet nie wyskoczyli nic żeby zalogować sie do konta EA.
    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak pobrales BFBC2 dziś to jakie ma ci ściągać aktualizacje? Przecież to już jest ostateczna wersja gry z wszystkimi patchami. Może masz porty poblokowane albo ustawiasz jakąś mapę co akurat nikt na niej nie gra
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    I tu się mylisz, bo jest jedna osobna aktualizacja do multiplayera, która waży 1.7 GB.

    A spróbuj bez tej aktualizacji zagrać na trybie tdm. Mi tylko na tym ruszyło, tyle, że mi aktualizacja od razu wyskoczyła do pobrania jak się weszło w tryb multiplayer ;p
     
  5. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo to pewnie jest aktualizacja do Vietnama
     
  6. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli żeby zagrać na multi trzeba zapłacić za aktualizacje 27 zł? Tak? Nie wydaje mi się....
     
  7. adiozzz

    adiozzz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3

    Nie, aktualizacja powinna Ci wyskoczyć zaraz po włączeniu trybu wieloosobowego, tylko jakoś nie zawsze da się wejść na serwer.
     
  8. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Aktualizacja dokładnie nazywa się tak: Battlefield Bad Company 2 Update #3
    Do tego mam jeszcze pobrane Battlefield Bad Company 2 VIP Code
    I jeszcze jest plik Battlefiled Bad Company 2 Title Update, ale to pewnie aktualka, która jest zawsze przed uruchomieniem gry.
    Ja zagrałam normalnie za darmo, nic nie kupowałam. Jedynie co to nie wiem czemu, ale odpaliło mi na trybie tdm, na poprzednich nie chciało, bo był jakiś błąd o połączeniu z siecią, a sieć była cała sprawna.
     
  9. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wchdze w tryb wieloosobowy klikam wyszukaj gre i zawsze pisze nie odnaleziono. zadna aktu mi nie wyskoczyła :/ title update i VIP mam ale nic wiecej...
     
  10. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3285
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Nie wiem, może popróbuj pozmieniać tryby w grze, ja tak pokolei sprawdzałam i na czymś może Ci wyskoczy aktualizacja. Teraz mi ciężko powiedzieć kiedy mi aktualizacja się pokazała do pobrania, ale wydaje mi się, że zaraz po samym wejściu do menu gry wieloosobowej.
     
  11. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    probowalem roznych kombinacji... rano zobacze moze wyskoczy ew, pobiore gre jeszcze raz
     
  12. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    A przypadkiem nie masz NAT? Być może to jest problemem.
     
  13. Adriank9

    Adriank9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam tak samo ..... może ktoś rozwiązał ten problem ?
     
  14. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja przed chwila gralem normalnie. Ale żeby sie dostać do gry musialem chwile klikać dolacz do gry aż w końcu wbilem i gralem normalnie. I dodam ze nie pobieralem żadnych aktualizacji.
     
  15. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przed chwila wlaczam bfa i wyskoczyla mi aktualizacja vietnam multiplayer :D ma 1,7 fb. Zobaczymy co będzie jak ja pobiorę. Jak u was? Dalej nie ma?
     
  16. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ja za godzinę sprawdzę co i jak...Wczoraj multi nie chodziło i nie miałem żadnej aktualizacji do pobrania.
     
  17. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja wczoraj gralem chwile po 20 minutach klikania dolacz do gry :( a teraz wchodze klikam szybka gra a tu komunikat o aktualizacji


    I jak?
     
  18. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po aktualizacji działa bez problemu
     
  19. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Wczoraj miałem aktualizację i bez kłopotu dziś rano odpalił się multi.
     
  20. Kubaa13

    Kubaa13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli wczoraj chyba wszyscy dostali aktualizacje :D
    To teraz możemy grać :)
    Mój nick na xbl : VexingPanda71 :D Jakby ktoś był chętny mogę zagrać
    Mam headset
     
Wczytywanie...

Poleć forum