1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa Forza Horizon 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ThePafcio, Październik 7, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Nagrałem wczoraj Forze Horizon 2 nagrywarką ihas 124 b z wgranym lt max i gra nie działa. Wyskakuje błąd żeby wytrzeć płytę miękką ściereczką albo nie pokazuje gry tylko napisane jest nieobsługiwany dysk. Inne gry nagrane tak samo działają i instalują się na dysk. Weryfikacja w Imgburn 100%, nagrywane na verbatimach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jakie lt i co zrobiles z obrazem zanim go nagrales?
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie Ustawienia EEPROM ?? Jakie płyty ??
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    Verbatim napisał :)
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    To proszę napisz jakie masz ustawienia EEprom :) bo to jest różnica :)
     
  7. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Lt 3.0, ustawienia EEPROM: tylko Smartburn włączone, nagrywałem z prędkością 4x a z obrazem to tylko zrobiłem plik .dvd i nic więcej, nie używałem abgxa
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no mozliwe ze plik dvd byl zrobiony pod lt 2.0 dlatego nie obslugiwany dysk , usun plik dvd wrzuc iso do abgx , ustawienia oczywiscie pod lt 3.0 przepusc obraz powstanie nowy plik dvd ktory zapodasz do imageburna i palisz , ja zawsze sam tworze plik bo nigdy nie wiadomo co ktos w nim robil :)
     
  9. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Zrobiłem właśnie sam plik bo abgx coś świruje, większość gier które przez niego przepuściłem to przy 49% weryfikacji wyskakiwał error, a plik który stworzyłem to napisałem w nim:
    LayerBreak=2133520
    imars.fh2.360.iso
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nic sie samemu nie pisze abgx ma stworzyc plik dvd i koniec a jak robisz po swojemu to co sie dziwisz ze nie nagrywa sie dobrze
     
  11. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    No tak tylko jak ściągnę gre już z plikiem dvd i nagram to działa wszystko i wszystko na 100% sie nagrywa a jak abgxem robie to przy 49% weryfikacji wywala error, zresztą abgx w ogóle nie weryfikuje gier ani autofixa nie robi bo:
    ERROR: Could not resolve host: abgx360.net; No data record of requested type
    There seems to be a problem with the db so online functions have been disabled
    Try again later...
     
  12. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
  13. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
  14. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Jak ja mam to zrobić boje się żeby czegoś nie zepsuć :/
     
  16. fanhorizon

    fanhorizon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    98
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Abgx nie dziala bo trzeba w pliku ini podmienic adres? Zmienil sie host moze?
     
  17. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Tak, zmienił się
     
  18. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Dałem ten plik do abgxa, sprawdziłem obraz, nagrałem jeszcze raz i działa. Temat do zamknięcia.
     
  19. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum