1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie dziala GH5.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zioper, Maj 4, 2010.

  1. zioper

    zioper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam problem. Sciagnalem juz 3 wersje z zrodel (w tym z forum), zmarnowalem 3 plyty ale X, jak nie chcial tak nie chce mi GH5 odczytac. Co moze byc przyczyna, niedawno oddalem konsole do flasha bo nie dzialaly Wave4, teraz dziala mi wszytsko pieknie, poza wlasnie GH5. Gitarka jest podlaczona i sparowana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. virus666

    virus666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    A co wyświetla xbox po włożeniu płyty do napędu?
     
  4. zioper

    zioper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "A : Otworz naped", i jest to jedyna gra ktora nie dziala.
     
  5. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może ze złego miejsca załatwiłeś sobie grę... załatw z innego
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Przelec ISO ABGX, potem to samo zrob z plytka i wklej logi
     
  7. zioper

    zioper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam plytki z Mac'a (Mac Os X), nie jestetm pewnie czy abgx tu smiga, program x360 iso hacker, wlasnie wypalilem GH:Metallica, i dziala pieknie...
     
  8. zioper

    zioper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Smash Hits rowniez nie dziala, natomiast World Tour (4) dziala ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum