1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa gra. Pełne log z imgburn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kolo1108, Grudzień 15, 2010.

  1. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, dlaczego nagrana gra nie działa, wyskakuje wyczyść szmatką. Oto pełne log z imgburn:
    I 11:12:06 Found 1 DVD±RW!
    I 11:12:24 Operation Started!
    I 11:12:24 Source File: E:\Downloads\gry\Need For Speed Hot Pursit (2010) PL.PAL.XBOX360\N4S-2010-X-PL-EXSite.pl-400\Need.For.Speed.Hot.Pursit.PL.PAL.XBOX360\Need.For.Speed.Hot.Pursit.PL.PAL.XBOX360.dvd
    I 11:12:24 Source File Sectors: 3*827*488 (MODE1/2048)
    I 11:12:24 Source File Size: 7*838*695*424 bytes
    I 11:12:24 Source File Volume Identifier: DVD_ROM
    I 11:12:24 Source File Volume Set Identifier: 1b018000MS UDFBridge
    I 11:12:24 Source File Application Identifier: CDIMAGE 2.45 (12/06/2000 TM)
    I 11:12:24 Source File Implementation Identifier: Microsoft CDIMAGE UDF
    I 11:12:24 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1.50)
    I 11:12:24 Destination Device: [1:0:0] PIONEER DVD-RW DVR-112D 1.21 (F:) (ATA)
    I 11:12:24 Destination Media Type: DVD+R DL (Disc ID: MKM-003-00) (Speeds: 2,4x; 4x; 6x; 8x; 10x)
    I 11:12:24 Destination Media Sectors: 4*173*824
    I 11:12:24 Write Mode: DVD
    I 11:12:24 Write Type: DAO
    I 11:12:24 Write Speed: 2,4x
    I 11:12:24 Link Size: Auto
    I 11:12:24 Lock Volume: Yes
    I 11:12:24 Test Mode: No
    I 11:12:24 OPC: No
    I 11:12:24 BURN-Proof: Enabled
    I 11:12:24 Write Speed Successfully Set! - Effective: 3*324 KB/s (2,4x)
    I 11:12:24 Advanced Settings - Optimal Writing Speed: No
    I 11:12:24 User Specified L0 Data Zone Capacity: 1*913*760
    I 11:12:48 Set L0 Data Zone Capacity Succeeded!
    I 11:12:52 Filling Buffer... (20 MB)
    I 11:12:53 Writing LeadIn...
    I 11:12:55 Writing Session 1 of 1... (1 Track, LBA: 0 - 3827487)
    I 11:12:55 Writing Track 1 of 1... (MODE1/2048, LBA: 0 - 3827487)
    I 11:12:55 Writing Layer 0... (LBA: 0 - 1913759)
    I 11:32:56 Writing Layer 1... (LBA: 1913760 - 3827487)
    I 11:53:19 Synchronising Cache...
    I 11:53:20 Closing Track...
    I 11:53:21 Finalising Disc...
    I 11:54:20 Exporting Graph Data...
    I 11:54:20 Graph Data File: C:\Documents and Settings\x\Dane aplikacji\ImgBurn\Graph Data Files\PIONEER_DVD-RW_DVR-112D_1.21_15-GRUDZIEŃ-2010_11-12_MKM-003-00_2,4x.ibg
    I 11:54:20 Export Successfully Completed!
    I 11:54:20 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:41:56
    I 11:54:20 Average Write Rate: 3*157 KB/s (2.3x) - Maximum Write Rate: 3*360 KB/s (2.4x)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ravelsc

    ravelsc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mauchenheim, Germany
    Czy masz przeróbkę LT+ i czy obraz jest spachowany do LT+ ?
     
  4. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak mam LT i jest spatchowany na version 2. Próbowałem już na innych wersjach biosu w nagrywarce. na 1.28 jest tak samo jak tym biosie, a najlepiej było na na 1.24 bo czasami gra się włączała. Czy to może być wina biosu w nagrywarce. Czy może być taka różnica w zapisie?:
    I 11:54:20 Average Write Rate: 3*157 KB/s (2.3x) - Maximum Write Rate: 3*360 KB/s (2.4x)
     
  5. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Jes roznica miedzy LT, a LT+. Patchowanie na SS2 juz nie wystarcza, ten NFS musi miec takze patch na AP2.5. Dla wersji PL bedzie z tym kiepsko...
     
  6. kolo1108

    kolo1108 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli muszę mieć koniecznie LT+ aby zagrać w nfs?
     
  7. dybens

    dybens Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Trzebinia
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    metoda 3 dashy, naped samsung albo hitachi lub lt+
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli masz naped Lite-on/Benq to musisz miec LT+ zeby odpalic gry z AP 2.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum