1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa gra

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fabik02, Listopad 11, 2012.

  1. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam następujący proble. Nagrałem grę, wszystko wydawało siębyćok, ale po włożeniu płyty do XBOXa nic nie rusza... Co może być przyczyną?? Przez abgx obraz przeszedł bez problemu..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Jaką grę nagrywałeś? Jaką masz przeróbkę?
     
  4. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT3.0 A nagrywałem w img burn zgodnie z instrukcjami... Wszystkie inne gry działają nagrywane tym sposobem
     
  5. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Więc coś jest nie tak z grą. Jeżeli wcześniej nagrywałeś już i działają. Niech zgadnę,Black Ops 2? Bo ja miałem taki sam problem z bo2 tylko.
     
  6. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, ja mam problem z SONIC UNLEASHED
     
  7. Teh_DoDi

    Teh_DoDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Ruda/Słupiec
    Ale ta gra jest XGD2 więc po co ją przerabiałeś jak na poradniku? Takie gry po prostu nagrywasz.
     
  8. Fabik02

    Fabik02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja dopiero zaczynam mojąprzygodę z XBOXem więc jeszcze nie wiem dużo rzeczy... To przerobienie obrazu spowodowalo ze gra nie dziala ?? Jak rozpoznacć co trzeba przerabiać a czego nie ??
     
  9. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    A masz iXtreme Burning MAX???
     
Wczytywanie...

Poleć forum