1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa karta sieciowa xbox 360!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hektor1978, Październik 14, 2012.

  1. Hektor1978

    Hektor1978 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Wszystkich.
    Mam problem z połączeniem sie z xboxlive;poniżej opisuję problem jaki występuje:

    Xbox360 był połączony kablem internet z livboxsem i chodził bez problemu.Nie używałem Xboxsa prze 2 miesiące(amoże nawet dłużej). Wczoraj spróbowałem go odpalić i połączyć sie live i nie działa. Xbox nie wykrywa wogule połączenia kablowego. Zmieniłem kabel od komputera -nic, zmieniłem port w livboksie - nic, komputer stacjonarny działa bez problemu,laptopy również więc na pewno nie jest to livbox.przy wybieraniu sieci w xboxsie kablem czy bezprzewodowo wyskakuje komunikat o prawidłowym podpięciu i sprawdzeniu kablem routera. Prawdopodobnie padła karta sieciowa w xboxie,ale zanim zacznę go naprawiać muszę sie upewnić. Czekam na podpowiedzi i z góry dziękuję.:culpability:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Nie działa karta sieciowa xbox 360!!!

    Jak coś wykombinujesz to daj znać, bo mam z konsola dokładnie to samo.

    Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
     
  4. flacha00

    flacha00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie podobna sytuacja. stalo sie to w sytuacji kiedy prze zokolo miesiac nie uzywalem konsoli. Gdy odlacze kabel sieciowy to konsola i tak mysli, ze jest on podlaczony. Obecnie za kazdym uruchomieniem mam komunikat: blad logowania.

    Internet na wszystkich innych sprzetach dziala, wiec problem tkwi chyba w konsoli
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną konsoli lub przywróć do ustawień fabrycznych.
     
  6. flacha00

    flacha00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  8. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    nie jest możliwe żeby padło jednakowo wifi i port RJ45 w konsoli. musi coś być z routerem!
     
  9. flacha00

    flacha00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za kilka dni bede mial innego dostawce internetu wiec sie pewnie cos tam wyjasni

    na chwile obecna dzieki za zainteresowanie problemem

    dam znac jak sie cos wyjasni
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Zaktualizowany dash? Automatyczne pobieranie ip w routerze? Klocek wykrywa router przez wi fi ?
     
  11. flacha00

    flacha00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dash na biezaco aktualizowany. konsola laczy mi sie tylko przez wifi w sytuacji kiedy kabel jest podlaczony od konsoli do routera. po kilku resetach konsoli polaczy sie bez problemu i chodzi do bolu
     
  12. flacha00

    flacha00 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest inny net i jest lepiej temat do zamkniecia

    dzieki wszystkim i pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum