1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa mi Dance Central 3 :( ;c

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mineee, Styczeń 1, 2014.

  1. Mineee

    Mineee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej . Niedawno zakupiłam grę Dance Centrak na xbox'a 360 KINECT. Otworzyłam gre i wszystko działało dobrze do momentu kiedy wybieram utwór i wszystkie opcję i daję rozpocznij tańczenie, pojawia się ekran wczytuje i nic więcej się nie dzieje tzn gra nie ładuje się dalej. I nie wiem teraz co zrobić. Czytałam że podobno jakieogoś patch'a (?) mam ściągnąć. Nie wiem jak się to ściąga i jak ma to się dostać na konsole ( ten patch) Proszę o dokładne wyjąsnienie.
    PS. Mam przerobioną konsole RGH .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz pobrac gre z internetu orwz poszujac patcha. Wersje ktora masz na dvd sie nie nadaje

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Mineee

    Mineee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz pobrac gre z internetu orwz poszujac patcha. Wersje ktora masz na dvd sie nie nadaje

    ____________________________

    Co zrobić gdy znajde patch'a. Bo niedawno kupiłam xbox 360 kinect i zabardzo nie jestem w temacie ;d
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągasz obraz gry ISO. Przerabiasz do XEX/GOD i wrzucasz na konsolę.
    Poźniej pobierasz najnowsze TU -> KLIK i wrzucasz je na dysk konsoli do
    Później odpalasz grę i będzie wszystko działać. Jak chcesz to możesz pobrać sobie dodatkowe DLC (music packi, nowe utwory itd.)
     
  6. wiechaw

    wiechaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    podepnę się pod temat. Mam rgh, gra z patchem default.xex uruchamia się w FSD 3 w menadżerze plików, ale nie jest widoczna w grach xbox360 - okładki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum