1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa mi gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patasio, Wrzesień 3, 2012.

  1. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Cześć mam xboxa 360 zwykłego ,przerobionego nagrałem gre na płyte u mnie xboxa nie czyta tej płyty pisze otworz napęd ,wiec poszedłem do kolegi on ma takiego samego xboxa i u niego działa jaki moze byc problem.


    Dziękuje i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Pewnie masz już zużyty laser. Za niedługo będzie trzeba wymienić na nowy
     
  4. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nie jest drogi tak z 30-40 pln zależy jak trafisz
     
  6. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    ale wszystkie gry mi czyta tylko nie tej,u kolegi tez za pierwszym razem nie chce jej złapac pisze uruchom gre i jak kilknie sie A to czarny ekran trzeba probowac 3-5 razy i dopiero czyta ją prawidłowo
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaką masz przeróbkę ty a jaką kolega?? Jak nagrywałeś, pod jakie LT(2.0 czy 3.0)??
     
  9. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    extra precyzyjne wyjaśnienie problemu. może kolega by coś więcej napisał jaka przeróbka itd..
     
  10. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    To moze Twoj kolega ma inne LT a Ty inne
     
Wczytywanie...

Poleć forum