1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa mi Kinect

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xmariolot, Styczeń 2, 2013.

  1. xmariolot

    xmariolot Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak podłączyć kinect do x360 slim bo po podłączeniu nie działa mi kinect, tylko mignie zielona dioda na kinekcie i jak chcę odpalić z płyty Kinect Adventures to pisze że muszę uaktualnić xboxa, dodam, że mam gołego x360 tzn. bez dysku .Nie wiem czy jak uaktualnię go przez neta to będe mógł go potem przerobić na LT i RGH.Czy jak mam pendrive 8GB to może on być podłączony jako dysk (jeżeli tak to w które USB go wpiąć?)
    Interfejs główny to:2.0.16202.0
    Proszę o pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BERTA222

    BERTA222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    moze byc jako dysk ale sformatuj go pod dashem
     
  4. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przerabialem to samo ostatnio na konsoli u kuzyna. Po podpięciu do neta i ściągnięciu aktualizacji konsola działa jak wcześniej i dalej czyta wszystkie płytki itp. a do tego zadziałał kinect.
     
  5. xmariolot

    xmariolot Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy pen musi być w NTFS czy FAT 32
    napisz po kolei jak go sformatować bo ja się wogóle nie znam
     
  6. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Jeśli podepniesz pendrive do konsoli to ona sama Cie pokieruje jak go sformatować :)
     
  7. xmariolot

    xmariolot Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podpiac go z przodu czy z tyłu
     
  8. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Jak Ci wygodniej :)
    Ja zazwyczaj podpinałam z tyłu bo z przodu jest ta zamykana klapka i miałam wrażenie, że lekko wygina pendrive, zresztą nawet estetyczniej z tyłu :tongue:
     
  9. xmariolot

    xmariolot Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra
    ale co z tym kinectem??
    zrobic aktualizacje czy nie?
     
  10. Pina

    Pina Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gdZ'
    Dash 2.0.16202.0 to chyba obecnie najaktualniejszy ?
     
  11. Ziomalek53

    Ziomalek53 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja zaktualizowałem do najnowszego 2.0.16202.0 i wszystko działa bez problemu. Mam LT 3.0.
     
  12. xmariolot

    xmariolot Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To dlaczego jak włącze grę i zaczyna się konfigóracja kinecta to nie widzi mnie??
     
Wczytywanie...

Poleć forum