1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie działa mi przycisk B w jednej grze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelec415, Luty 27, 2014.

  1. pawelec415

    pawelec415 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam problem. W PES 2014 nie działa mi przycisk B na padzie. We wszystkich innych grach jest OK, nawigacja konsoli tez działa. Najciekawsze jest to, że wcześniej wszystko było w porządku. Próbowałem ponownej synchronizacji, ale nic nie dało.
    Ktoś ma pomysł co może być przyczyną?

    konsola łamana, bez JTAG/RGH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Wnioskuję, że masz przeróbkę LT+?

    Usuń grę z dysku twardego, wyczyść jego cache i zainstaluj grę na nowo - może pomoże.
    Problem może tkwić również w uszkodzonym save'ie.
     
  4. pawelec415

    pawelec415 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w jaki sposób usunąć cache? Ja nie instalowałem na dysku, odpalam z płyty.
    Ewentualnie jest coś takiego jak przywracanie ustawień pada? Inny pad normalnie działa, zauważyłem, że ten przycisk zachowuje się jakby miał funkcje przycisku kierunkowego w dół. Zaznaczam, że tylko i wyłącznie w tej grze nie działa poprawnie.
     
  5. x333x

    x333x Banned

    Dołączył:
    Listopad 2, 2013
    Posty:
    140
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock City
    Rozkręcałeś swój pad o ps 4 ?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No w ustawieniach w NXE

    Ustawienia / pamięć / hdd / wyczyść pamięć podręczną
     
  7. pawelec415

    pawelec415 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem tego rozwiązania - nic nie dało...

    jakieś inne pomysły ktoś ma?
     
Wczytywanie...

Poleć forum