1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie działa nfs na napędzie samsung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HASEE, Styczeń 21, 2011.

  1. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    wczoraj porzyczyłem sobie od kolegi najnowszego nfsai pisze mi że niemożna odzczytać płyty konsole mam przerobioną napęd samsunga a dasha najnowszego z xbox.com
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaka masz date produkcji konsoli?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    samsung ma tylko LT zwykle i mozliwe ze kolega mial spatchowana wersje na LT+ i moze dlatego.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    niestety to napewno nie to :p pytam sie o date bo obstawiam ze naped byl wymianiany i to jest powodem.
     
  6. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sory że dopiero teraz pisze ale wczoraj internet mi nie działał data produkcji to2008.07.25
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wiec miales wymieniany naped z liteona na samsunga. Zeby dzialaly nowe gyr musisz kupic liteona lub benq i wlozyc za tego samsunga co masz teraz.
     
  8. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ile to bęzie kosztować w serwisie
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprawdz na allegro cene napedu + jakies 50zl.
     
  10. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a wiecie gdzie jest jakiś serwis w krakowie w którym by to zrobili
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    serwisy za takie cos pociagna do 150zl flash wymiana napedu. ktos prywatnie moze z 50% mniej wezmie
     
  12. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze musisz spatchowac gre na nizszy wave bo co z tego ze masz samsunga jak moze masz inny wave a samsung nie obsluguje ap 2,5
     
  13. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    xboxfan możesz napisać dokładnie co mam zrobić bo nierozumiem (jestem w tym zielony)
    EDIT: czy nie da się gry z ap.2.5 odpalić activate.iso
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie nie nie!!! NFS nie dziala bo masz wymianiany naped. chocbys stanal na rzesach to bez wymiany na liteona/benq Ci nie pojdzie
     
  15. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jaki ten napęd kupić liteon czy benq
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    obojętnie jaki ale dla ciebie lepiej benq.................i wydobądź klucz i wgraj to nowego napędu................jak się nie bardzo znasz to oddaj komuś bo nie drogo a masz pewniaka.............
     
  17. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czemu??
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wlasnie czemu? :p

    Albo liteon albo benq, te napedy mozna sotosowac zamiennie wiec w twoim xboxie beda dzialac.
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bo jak kupi liteona i wgra lt+ i klucz mu przepadnie................a zresztą nie ważne..............kup liteona heheheh
     
  20. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak się kupuje ten napęd to laser też jest nowy czy ten stary
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kup sobie nowy napęd...........tzn że wszystko masz nowe hehe.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum