1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie działa pad bezprzewodowy - krecace sie diodki ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dziz, Marzec 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dziz

    dziz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hej

    wertowałam forum ale nie znalazłam odpowiedzi na mój problem otóż:

    miesiąc nie było mnie w domu (xbox360/pad nieużywane - odłączone od kontaktu) ... dziś chciałam pograć, wiec włączyłam xboxa i pada na początku było okej ,aż nagle po paru minutach światełka(diody) w padzie zaczęły się kręcić dookoła (w grze wyskoczyło "podłącz ponownie kontroler" ) :/ . Myślałam, że trzeba synchronizować wiec wciskałam ten mały okrągły guziczek na górnej części pada i w konsoli przy USB ale ciągle dzieje się to samo:/(chyba ze złe to robiłam)
    możne ktoś wie o co chodzi?? czytałam tu ze możne siadł jakiś moduł ,ale najdziwniejsze jest to że czasem dzieje się tak, że światełka na padzie ciągle się obracają (albo na dosłownie kilkanaście sekund miga tylko 1 dioda tak jakby się synchronizował, ale po tych kilkunastu sekundach diody znowu zaczynają się obracać) a pad w tym czasie działa i można normalnie grac....

    (dodam ze baterie są nowe, a xbox z padem zakupiony w grudniu 2010 w media ekspert)
    byłabym wdzięczna za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Moze baterie tak na serio nie sa za nowe? Bo tak sie dzieje jak pada bateria wlasnie
     
  4. dziz

    dziz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    miałam 2 sztuki nowych nie używanych, ale na wszelki wypadek zakupie dziś kolejne 2 i zobaczymy na pewno dam znać co sięokazało
     
  5. killerlol14

    killerlol14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze xbox go nie wykrywa ?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zacznij od baterii, najprawdopodobniej to jest powodem tego co sie dzieje.
    Jak by nie/zadzialalo to napisz, bedziemy szukac dalej.
     
  7. dziz

    dziz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    faktycznie wymienilam raz jeszcze baterie i jest okej :) niemniej zdziwilo mnie ze pokazywalo 3 kreski a juz cos sie dzialo i pad wariowal:/ ale doczytalam na forum ze ponoc tylko okej pokazuje stan baterii na aku mikrosoftu:) dzieki raz jeszcze :) temat mozna zamknac :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum