1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa pad w Xbox slim 4gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aali82, Marzec 9, 2011.

  1. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy i nie znalazłem odpowiedzi(albo za słabo szukałem). Więc zacznę grałem sobie w Left 4 dead 2 i wszystko było ślicznie wyłączyłem konsole. Po paru godzinach siadam zadowolony i włączam X i grę i co nie działa klawisz fire (LT) cała reszta działa a jak wezmę broń białął to tak jakby był auto fire, więc już myślę że nie całe 2 tygodnie i już się popsuł pad no to odpalam GTA 4 i wszystko śmiga a więc odpalam SW FU i SW FU2 i w nich nie działa start ale guzik z x działa wszędzie. Sorki że wam tak truję ale ni mam głowy o co kaman i nie wiem czy to wina konsoli czy pada. Dodam że już synchronizowałem pada i konsolę tymi małymi guziczkami. POMOCY!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    skoro działa w GTA więc pad jest dobry. w SW FU i SW FU2 wejdź w opcje ustawień i konfiguruj ustawienia przycisków na padzie. może coś pozmieniałeś.
     
  4. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja nawet nie mogę uruchomić SW bo zaraz po logu pojawia się ekran i trza press start i ja go presuje i lipa nic i właśnie w L4D2 jest podobnie. wszystkie klawisze działają oprócz RT w głównym poscie jest pomyłka.
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź - jak masz możliwośc - z innym padem.
     
  6. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no właśnie dopiero zamówiłem na allegro innego pada i czekam na dostawę. Piszę tu bo myślałem że może przypadek jest znany
     
  7. Bebzu

    Bebzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Może to głupie ale spróbuj wymienić baterie :) Jak nie to może masz kabel to spróbuj podłączyć przez usb
     
  8. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie problem się pojawił jak wymieniłem baterię. Więc się zdenerwowałem i kupiłem zestaw ch&p i nadal to samo.
     
  9. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    hmm.zrob moze tak . zsynchronizuj pada od nowa moze zadziala
     
  10. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up "Dodam że już synchronizowałem pada i konsolę tymi małymi guziczkami." czytaj uważniej
    @temat jak dostaniesz pada to nam powiedz to wtedy będziemy rozwiązywać problem dalej
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    A takie pytanie gra jest oryginalna ? Czy pirat ?
     
  12. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może trzeba synchronizować w każdej grze. Bo mówię w jednej nie działa RT w SW nie działa start a w GTA wszystko jest wporządku.
     
  13. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra orginalna. Mam tego Xbox-a 4gb i nie mam zamiaru go przerabiać. Tak jak mówię w GTA działa wszystko w L4D tylko RT nie działa a w SW klawisz startu.
     
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    nie, synchronizacje robi się raz, coś z padem raczej nie tak nie wiem dlaczego zobacz co będzie jak pad ci przyjdzie jak będzie ok to tego oddaj na gwarancję albo nie trać czasu i już dzwoń do MS zobaczysz co powiedzą może mają jakieś rozwiązanie na to.
     
  15. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No cóż w MS nie spotkali się z takim przypadkiem :)
     
  16. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Alteres a możesz powiedzieć mi tak jak 5 letniemu dziecku jak się dokładnie robi ta synchronizację może coś tutaj u mnie szwankuje.
     
  17. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Naciskasz przycisk synchronizacji na konsoli a potem przycisk synchronizacji na padzie :)
     
  18. Bebzu

    Bebzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    może jakieś inne urządzenie wireless zakłuca pracę? jeśli masz coś innego podłączonego do TV albo konsoli poprzez wii fii np. net to spróbuj bez tego
     
  19. aali82

    aali82 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no net w konsoli jest przez wifi. Ale wcześniej nie było żadnych problemów.
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz poczekać aż przyjdzie Ci drugi pad. Ja np. nie spotkałem się z takim czymś, chyba nikt z forum :)
     
  21. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
    ''aali82'' nie pisze się posta pod postem,do tego służy edycja.
     
Wczytywanie...

Poleć forum