1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa przerobiona konsola

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafalh, Marzec 6, 2012.

  1. rafalh

    rafalh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam sflashowałem mojego X'a według tego poradnika [Tutorial] Wyciąganie klucza i flashowanie wszystkich napędów Hitachi w Xbox'ie 360 - YouTube , dokładnie zrobiłem wszystko krok po kroku i nie wyskoczyły żadne błędy teoretycznie wszystko powinno być ok , lecz moja konsola nadal odtwarza gry tylko bez zabezpieczenia xgd3 , o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Gry xdg3 musisz nagrywać ihasem.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    nie prawda, możesz nagrywać każdą nagrywarka tylko xgd3 nie możesz instalować na dysk gdy nie na grywasz ihasem
     
  5. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Może masz źle ustawiony abgx...
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. Royalonzo1987

    Royalonzo1987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    BF3 jest grą z xgd3 nie nagrywalem jej ihasem i bez problemu mogę ją instalować na dysku.
     
  8. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Też nie do końca rozumiem dlaczego gier nie nagrywanych ihasem nie zgrywać na dysk. Posiadam nagrywarke liteon'a (nie ihas), nagrałem NFS Run i AC:Revelations, gry zgrane na dysk i ukonczone bez problemu.
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ale jakie masz LT ? Bo do LT+2.0 możesz nagrać obojętnie jakąś XGD3 i się zainstaluje, a do LT+3.0 musisz nagrać ihasem żeby zainstalować na dysk, inaczej pozostaje tylko gra z płyty.
     
  10. seyu

    seyu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No i tu być może jest fant ;] LT 2.0 posiadam i dash 604. Jedyny problem miałem w forzy 4, ale to wiadomo już, że przez zwykłą nagrywarke. Ihas już do mnie jedzie także nagrywam forze jeszcze raz i zobaczymy co będzie.
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wszystko jest na forum
    kosz
    szukać!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum