1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nie działa przycisk od wyszukiwania pada

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mario1500, Grudzień 18, 2011.

  1. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Witam.
    Mam problem z konsolką, mianowicie nie mogę dodać nowego pada do konsolki. Naciskam przycisk na konsoli ale jest cisza (konsola nie wyszukuje). Moje pytanko czy jest to wina przycisku czy coś więcej siadło ? Dodam że 2tyg temu normalnie wyszukiwało bo grałem z kumplem w fife a dziś nie mogę odnaleźć nowego pada.
    Może ktoś miał takie objawy i mi podpowie, bo nie chce mi się rozkręcać konsolki (nie mam pasty pod radiatory) aby sprawdzić czy przycisk działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wymien rf, po co ci pasta lol.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    no żeby dostać się do przycisku to muszę wyjąć płytę główną z blachy więc trzeba zdjąć radiatory.
    "rf" - chodzi ci o wymianę tego guzika?
    a swoją drogą to jaką pastę polecacie, może przydało by się ją wymienić w moim 4 letnim falconie :)
     
  5. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chodzi mu zapewne o wymianę całego modułu rf,kupisz tanio na allegro.Co do pasty to wielu ma podzielone opinie,jest temat na forum,znajdziesz raz dwa...
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Czyli ten moduł rf to jest cała ta płytka pod przednim panelem? - dobrze rozumiem
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Dzięki wielkie za pomoc :D
    płytka już wymieniona z innego xboxa i wszystko hula.
     
Wczytywanie...

Poleć forum