1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Scott027, Luty 5, 2011.

  1. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc, kupiłem sobie ostatnio kilka gier, i 3 z nich nie działają :/, są nagrane, lecz xbox odczytuje je tak jakby nic na nich nie było. Jest odtwórz DVD i panel jak do oglądania filmu... Płyty są źle nagrane czy oco chodzi ? Dodam że jest to Fable 3, WWE Smackdown vs RAW 2011 i NBA 2K11
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Nie przerobiłeś wave
     
  4. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podaj jaki masz iextreme, a do Fable 3 musisz jesczę wgrać ap 2.5 ;)
     
  5. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gelevera możesz jaśniej ?

    Nie pamiętam jakie mam iextreme, ale Sniper Ghost Warrior mi działa, bo wgrywałem coś na xbox'a, a więc chyba jedno z najnowszych
     
  6. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Jak mogę ci to jaśniej wytłumaczyć ? wave to forma zabezpieczenia danej gry dla przykładu jakaś gra ma wave 6 a ty masz ixtreme 1.6 które działa na wave 3 to gra ci nie odpali chyba że masz nagrany program active iso.Najlepiej jak podasz swój ixtreme
     
  7. noner

    noner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokładnie tak jak napisał Gelevera najprawdopodobniej masz iextreme 1.6 więc musisz patchować 'Waves patcherem' na wave 3 i wtedy będze działać a tamte mają pewnie orginalny wave ;)
     
  8. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki tylko jeszcze skąd wziąśc tego waves patchera ?
     
  9. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
  10. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej to mam płytę z grą z xboxa odtworzyc na kompie w tym programie i zmienic wave ? jeś tak to na którego ?
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sciagnij ten program abgx360 - Download wrzuc do niego plyte ktora Ci dziala i zobaczysz jaki jest wave,a mozesz zmienic tylko przed wypaleniem :)
     
  13. Scott027

    Scott027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wydaje mi się że activate.iso wgrywałem już. Bo na początku ( już kilka miesięcy temu ) Sniper Ghost Warrior mi nie działał, dlatego to wgrywałem i później już działał. Chyba że mam znowu wgrac ?

    TigraTeam tyle że ja nie mam gier do nagrania

    Tigra gdzie tam pisze jaki to jest wave ?
     
  14. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Masz najprawdopodobniej 1.6 . Jak masz na tych grach większy wave to normalnie wrzuć obraz płyty na kompa ( prze IMGBurn ) przepuść ABGX-em wejdź do 360wavespatcher daj na wave 3 i wypal od nowa na nowej płycie i powinno chodzić ( jak sprawdzisz po patchowaniu obraz w ABGX to będzie trochę żółtego albo czerwonego to jest normalne bo obraz jest już zmieniony od oryginały )
     
  15. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Myśle ze oryginalna gra załatwi problem:)
     
  16. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    W końcu w pierwszym poście, wyraźnie napisałeś że KUPIŁEŚ gry, a więc? Gry oryginalne nie mają takich problemów, w końcu sam mówisz że je kupiłeś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum